Imunoterapia anti-cancer, cel mai semnificativ progres stiintific in 2013. Utilizarea imunoterapiei pentru a combate cancerul a fost cel mai semnificativ progres stiintific in 2013, potrivit palmaresului anual al celor mai importante 10 descoperiri ale anului stabilit de prestigioasa revista americana Science. Cercetarea privind cancerul a cunoscut o schimbare in acest an in momentul in care recurgerea la imunoterapie in lupta impotriva acestei boli, in dezvoltare de cateva decenii, si-a dovedit potentialul terapeutic, explica autorii articolului aparut in ultima editie saptamanala a revistei din acest an, datata 20 decembrie, potrivit Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Hotnews

Avertismentul teribil al specialistilor. De ce nu este bine sa taiem porcul de Craciun. World Cancer Research Fund (WCRF) recomanda scaderea consumului de carne rosie: vaca, porc si miel si evitarea mezelurilor, precum sunca si salamul. In special carnea de porc este vizata, iar in general specialistii subliniaza ca "tipurile de carne rosie fac sa creasca riscul aparitiei cancerului intestinal, oamenii ar trebui sa se gandeasca serios sa reduca consumul acestor alimente", scrie EVZ.

Sfaturi ca sa faci curatenie luna inainte de Sarbatori. Se apropie sarbatorile de iarna, iar tu trebuie sa incepi pregatirile pentru curatenia generala. Afla cum trebuie sa procedezi pentru a avea casa luna! Uite cum sa folosesti podusele naturale! Se apropie sarbatorile de iarna, iar tu trebuie sa incepi pregatirile pentru curatenia generala. Afla cum trebuie sa procedezi pentru a avea casa luna! Uite cum sa folosesti podusele naturale! Continuarea in Click.

Carbohidratii care va ajuta sa slabiti. Desi multi se feresc de paine, cartofi si chiar fructe atunci cand incearca sa slabeasca, preferand sa consume mai ales proteine, medicii atrag atentia ca nu exista greseala mai mare. Orice dieta trebuie sa contina in proportie de jumatate alimente pe baza de glucide, necesare pentru a furniza organismului energie. De preferat este sa alegeti produsele integrale, cu un indice glicemic redus, insa puteti consuma si alimente rafinate, intr-o cantitate mai redusa, scrie Doctorulzilei.ro.

12 trucuri pentru cozonaci pufosi. Daca vrei sa prepari cozonacul la tine acasa, respecta intocmai reteta aleasa si tine cont de urmatoarele trucuri! Te vor ajuta sa ai cozonaci gustosi si pufosi! 1. Ingredientele trebuie sa aiba aceeasi temperatura! Scoate ouale cu o zi inainte din frigider pentru a le permite sa ajunga la temperatura camerei. Faina trebuie sa fie uscata si tot la temperatura camerei. Integral in Click.