Ce ascund automatele bancare si cat castiga bancile din salariul fiecarui client cu card. Bancile din Romania sunt printre "campioanele europene" la categoria comisioane de administrare si retragere. De exemplu, suntem una dintre putinele tari unde se taxeaza si operatiunea de interogare a soldului. Intr-o tara cu astfel de recorduri ar fi un lucru de bun simt ca ATM-urile sa te anunte ce comision ai de platit sau macar ca ai ceva de platit, noteaza Capital.

UtileFoto: Colaj foto

"Parolele ar trebui schimbate imediat." Alerta pentru toti utilizatorii Yahoo Mail din Romania. Utilizatorii din Romania, Franta si Marea Britanie sunt afectati de un atac informatic de proportii. Nu mai putin de 27.000 de adrese de e-mail ar fi virusate, duminica, in fiecare ora, in urma unui atac care vizeaza serviciul de publicitate al Yahoo, anunta Libertatea.

Seminte care te ajuta sa slabesti. Semintele de dovleac, de in, de canepa, de chia si de susan sunt incarcate cu substante nutritive precum fibre, proteine, vitamine, fier si omega 3. Le poti adauga in salate si reprezinta o gustare sanatoasa, deoarece mentin senzatia de satietate o lunga perioada de timp, scrie Doctorul zilei.

6 plante care pot face minuni. Nu-ti subestima buruienile din curte! Te-ai gandit ca plantele, pe care tu le consideri niste intrusi pentru gradina ta pot fi de fapt extrem de sanatoase? Urzica, papadia, coada calului, trifoiul rosu, ciulinul laptelui si cicoarea sunt considerate adevarate medicamente, aflam din Click.

Cinci secrete despre penis pe care majoritatea barbatilor nu le cunosc. De la marimea pe care o are penisul de-a lungul vietii unui barbat si pana la cele mai importante zone ale placerii, sunt aspecte destul de putin cunoscute desi pot fi cat se poate de benefice pentru o viata sexuala sanatoasa si normala, potrivit Doctorul zilei.