Cum puteti sa tratati varicele acasa cu ingrediente din bucatarie. Mai mult de jumatate dintre romance se confrunta cu varicele. Potrivit medicilor specialisti, cele mai des intalnite 10 cauze ale aparitiei varicelor sunt ereditatea, varsta, sexul, lipsa exercitiilor fizice, hainele prea stramte, consumul de alcool in timpul zborurilor, obezitatea, baile fierbinti, sauna si deshidratarea. Tratamentele traditionale pentru varice sunt interventiile chirurgicale si terapia cu laser, insa acestea pot fi destul de costisitoare. Exista insa si leacuri la indemana pe care vi le puteti prepara acasa. Otetul din cidru de mere este foarte eficient in tratarea varicelor deoarece imbunatateste circulatia sangelui si are efect antiinflamator, scrie Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Cum luptam impotriva herpesului. Virsulul herpetic, sau virusul herpesului, exista in corpul majoritatii persoanelor, insa este in general in stare latenta. El se manifesta atunci cand organismul trece printr-o perioada de oboseala, epuizare si stres si genereaza boala care se numeste herpes. Herpesul, potrivit Wikipedia, este cauzat de un virus, Virusul herpes simplex, care se manifesta sub doua forme. Ambele forme sunt insotite de umflaturi apoase, dureroase pe piele sau membrane mucoase (precum gura sau buze) sau pe organele genitale. Aceasta boala este contagioasa, mai ales in timpul unei eruptii, scrie Romania libera.

Cele 4 semne de avertizare inaintea unui infarct. In general, organismul incearca sa transmita semnale de alarma cu privire la iminenta unui atac de cord cu cateva zile, saptamani sau chiar cu o luna inainte. Ce-i drept, acestea sunt destul de subtile pentru ca noi sa le acordam importanta cuvenita. Dar niciodata infarctul nu apare "din senin", asa cum crede multa lume, subliniaza specialistii. Statisticile arata o legatura clara intre intarzierea interventiei medicale in caz de infarct si riscul crescut de dizabilitate sau chiar de deces. Asadar, este esential sa stim sa recunoastem semnele premergatoare unui atac de cord, indiferent de varsta pe care o avem, fiindca tot statisticile demonstreaza ca problemele cardiace apar din ce in ce mai devreme, chiar si la 35 de ani, scrie Adevarul.

Sase suplimente naturale care te ajuta sa obtii un abdomen cu patratele. In afara de exercitiile fizice, alimentatia sanatoasa si hidratarea sunt elemente cheie care te ajuta sa obtii un abdomen "six pack". Exista si suplimente care grabesc topirea grasimii de pe burta si tonifierea muschilor: Cofeina. Cofeina este unul dintre cele mai comune suplimente naturale care ajuta la slabit si arde grasimea atat in cazul femeilor cat si al barbatilor. Daca este luata inainte de exercitii, cofeina stimuleaza si grabeste arderea grasimilor in timpul antrenamentului si in plus ofera energie. Extract de ceai verde. Ceaiul verde contine cantitati mari de polifenoli care te pot ajuta sa obtii un abdomen cu patratele, scrie Doctorul zilei.

Afla de ce nu iti mai creste parul. Cam orice femeie viseaza la un par frumos, sanatos si des, dar chiar daca isi ingrijeste podoaba capilara cat mai bine, parca tot nu mai "vrea" sa creasca. Chiar daca ii vezi radacinile crescand, parul tau ramane de aceeasi lungime, iar asta se intampla atunci cand varfurile se rup. Vezi din ce motive se intampla asta! Varsta. Odata cu inaintarea in varsta, parul isi schimba textura. Este mai sensibil, se subtiaza, radacinele sunt mai slabite. Ani intregi de coafare la temperaturi inalte, vopseluri si produse nepotrivite iti usuca parul si il deterioreaza. Dieta. Carentele de vitamine iti afecteaza parul imediat, scrie Libertatea.

Ce nu ar trebui sa le spunem persoanelor care sufera de anxietate. Stresul de la serviciu, problemele financiare sau emotivitatea crescuta inaintea unui examen ne pot da un sentiment de insecuritate si de neliniste. Totusi, cand efectele negative ale stresului se rasfrang sub forma unor simptome fizice si nu dispar, la baza lor poate sta anxietatea, o tulburare care se regaseste la circa 15 % din populatia globului. Tulburarile de anxietate si de panica pot provoca sentimente nesfarsite de teama si de neliniste la nivelul individului, mai ales daca sfaturile sau comentariile celor din jur reusesc mai degraba sa raneasca persoana decat sa o ajute in mod efectiv, scrie Adevarul.