Cum te poate ajuta rodia sa obtii o talie mai subtire cu 8 cm in doar 2 saptamani. Intr-un episod recent din The Dr. Oz Show, celebrul medic american a dezvaluit cum poti arde de trei ori mai multa grasime cu ajutorul unui program personalizat de slabit si folosind un supliment inainte de mese si rodii dupa. Suplimentul se numeste Meratrim si potrivit dr. Oz, contine planta sphaeranthus indicus si floarea Garcinia mangostana care combat grasimea. Suplimentul pe baza de plante promite reducerea semnificativa a greutatii corporale si a circumferintei taliei si soldurilor. Iata ce presupune dieta: Pasul 1: Ia Meratrim cu 30 de minute inainte de micul dejun si de cina si mergi pe jos 30 de minute pe zi Pentru a dovedi eficacitatea suplimentului, dr. Oz a recrutat 30 de persoane din public pentru un mic studiu de 2 saptamani, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cinci moduri in care salatele te ingrasa. Daca mananci numai salate nu inseamna nici ca ai o dieta echilibrata, nici ca vei slabi, mai ales daca le ineci in sosuri sau le adaugi cartofi prajiti. Fructele uscate fac salata mai gustoasa, ii adauga textura si un plus de fibre alimentare, dar in multe cazuri, contin tot atat de multe calorii ca bomboanele. Numai un pumn de merisoare uscate pot sa contina pana la 29 de grame de zaharuri. De altfel, este posibil ca unele dintre fructele uscate din comert sa aiba zahar adaugat, asa ca citeste cu atentie eticheta si evita-le daca esti la dieta, anuntaAdevarul.

Articulatii cu probleme? Vezi cum scapi de durere in mod natural. Bolile articulatiilor nu mai sunt de mult timp o problema a persoanelor in varsta. Articulatiile dureroase, inflamate si intepenite, sau hernia de disc supara tinerii din ce in ce mai des. Cauzele sunt multe, iar preventia este mai buna decat vindecarea. Ai articulatii cu probleme? Vezi cum scapi de durere cu remedii naturale. Daca ne-am simti toata viata ca la 20 de ani, intr-adevar am cuceri lumea! Doar ca, pe masura ce timpul trece, acesta isi pune amprenta asupra organismului nostru, articulatiile incep sa scartaie, apar de la dureri articulare in urma efortului fizic obisnuit pana la dureri majore, care par "sa ne lege de maini si de picioare", privandu-ne de bucuria unui stil de viata activ, informeazaLibertatea.

Care credeti ca traiesc mai mult, vegetarienii sau carnivorii? Nu e nimic rau sa mancati carne, daca o faceti cu moderatie, insa cercetarile au scos la iveala ca vegetarienii traiesc mai mult si sunt mai sanatosi. Ultimele studii au aratat ca vegetarienii au teniunea mai scazuta si mai mult decat atat, dieta vegetariana poate fi folosita de hipertensivi ca sa-si scada tensiunea. Un studiu din 2013, care a inclus mai mult de 70.000 de persoane a aatat ca vegetarienii au un risc de deces cu 12% mai scazut decat carnivorii. Participantii unui studiu din 2012 au fost impartiti aleatoriu in functie de alimentatie: cei din primul grup puteau manca orice fel de carne, cei din al doilea grup mancau doar peste si vegetale, iar cei din al treilea grup urmau o dieta vegetariana, fara niciun fel de carne. Cercetatorii au descoperit ca dupa doua saptamani, cei care au urmat dieta vegetariana au raportat o imbunatatire a starii de spirit, scrieDoctorulZilei.ro.

Laptele matern are compozitie diferita in functie de sexul copilului. Practic, laptele mamei le pregateste pe fete pentru o dezvoltare mai rapida, iar pe baieti pentru o viata activa si independenta, cred specialistii. Mai multe studii realizate pe oameni, maimute si pe alte mamifere, realizate de cercetatorii de la Universitatea Harvard au aratat, fara urma de tagada, ca laptele matern difera foarte mult in functie de sexul copilului. Astfel, baietii primesc un lapte mai consistent, mai bogat in grasimi si in proteine, deci care le ofera mai multa energie, iar fetele - un lapte mai diluat, dar in cantitati mai mari. Au fost avansate mai multe teorii pentru a explica acest fenomen, spune Katie Hinde, coordonatoarea echipei de la Harvard, in cadrul unei conferinte anuale a Asociatiei americane pentru promovarea stiintei. La maimutele rhesus, de exemplu, femelele produc lapte matern cu mai mult calciu pentru puii de sex feminin, anuntaAdevarul.