Spune-mi ce personalitate ai, ca sa-ti spun de ce boli vei suferi. Cele patru tipuri de personalitate tradeaza predispozitiile pentru anumite boli. Colericii si sangvinii risca sa faca boli cardiovasculare si accidente vasculare, pe cand melancolicii si flegmaticii au probleme cu circulatia sangelui si cu depresia, aflam din Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

6 metode naturale care iti redau energia. Esti mereu obosita? Cand ai o stare permanenta de oboseala, traversezi o perioada stresanta si esti foarte solicitat la locul de munca, un simplu somn de noapte nu te poate pune complet pe picioare. Pe termen lung, ca stil de viata, ai avea nevoie sa inveti cateva tehnici de relaxare si sa stii de unde sa-ti iei energia, potrivit Click.

7 alimente bune pentru sex. Exista alimente care redau cheful de viata, dar si de... sex. Nimic nu e mai bun decat o cina in doi, in intimitatea casei, pentru a intra in atmosfera romantica a martisorului. Insa, daca aceasta cina cuprinde si cateva ingrediente "secrete", garantam o seara de succes. Afrodiziacele nu sunt o notiune noua. Din cele mai vechi timpuri, se spune ca anumite alimente imbunatatesc dorinta, dar si performanta, scrie Adevarul.

Atentie, o boala intalnita la femei poate aparea si la unii barbati. Boala venoasa apare in special in randul femeilor, insa si barbatii se pot confrunta, in mod egal, cu boala venoasa cronica de-a lungul vietii. Stilul de viata sedentar, statul in picioare foarte mult timp, efortul muscular prelungit, obezitatea si chiar sarcina, sunt doar cativa factori care cresc riscul aparitiei bolii venoase cronice, iar interesul scazut acordat sanatatii determina aparitia numeroaselor complicatii ale bolii venoase cronice, potrivit Doctorul zilei.

Pozitii sexuale pe care femeile le adora, oriunde si oricand. Exista anumite pozitii sexuale cu care un barbat nu da niciodata gres in fata unei femei. Daca iubitul tau nu le stie, sugereaza-le tu! 6 pozitii sexuale pe care orice femeie le adora si foarte rar le refuza, in Libertatea.