10 reguli de aur in alimentatie. Stii, cel putin in teorie, ca trebuie sa te feresti de E-uri si de fast-food, ca e bine sa faci sport, sa bei cat mai multa apa, sa consumi legume si fructe proaspete, sa nu mananci mult seara. Dar, pe langa aceste orientari generale, exista o multime de alte reguli deosebit de importante care de multe ori trec neobservate. Care sunt acestea aflati din Click de la prof. dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane.

UtileFoto: Colaj foto

Te ajuta sexul sa dormi mai bine? Daca vrei sa ai parte de un somn de calitate, cercetatorii spun ca ar trebui sa faci sex inainte de culcare. Una din sase femei care au partipat la un studiu, sustin ca au dormit mai bine dupa o partida de sex. "Totul are de-a face cu producerea de hormoni in timpul actului sexual", spune Saralyn Mark, profesor la Scoala de Medicina Yale, potrivit Doctorul zilei.ro.

Studiu: Consumul in exces de carne si branza poate fi la fel de periculos ca si fumatul. Consumul excesiv de carne si branza, mai ales la varsta mijlocie, poate fi la fel de daunator ca si fumatul, au constatat cercetatorii americani. Potrivit unui studiu efectuat pe cateva mii de femei si barbati cu varsta de peste 50 de ani, de cercetatorii americani de la University of Southern California, persoanele care aveau o dieta bazata predominant pe produse de origine animala prezentau un risc de doua ori mai mare de deces prematur decat cele care consumau proteine animale in cantitati mai reduse, informeaza dailymail.co.uk, citat de Romania Libera.

Supa-minune care intarzie imbatranirea. Consumul de supa din oase de vita sau de miel reprezinta un tratament eficient impotriva imbatranirii tenului, datorita continutului bogat de colagen, afirma expertii in frumusete de la Hollywood. Julia March, experta in lifestyle si frumusete, printre ai carei clienti se numara celebritati de la Hollywood, recomanda consumul supei de oase pentru a combate lipsa de fermitate si roseata tenului, potrivit Doctorul zilei.ro.

Iata ce semnificatie au visele tale! Sigur ti s-a intamplat, si nu de putine ori, sa cauti semnificatia visului pe care l-ai avut cu o noapte inainte... Ce se ascunde in spatele celor mai frecvente vise care va coloreaza noptile aflati din Libertatea.