Uite ce boli risti sa faci primavara. Schimbarile de temperatura vin la pachet cu raceli, anemie, problemele de digestie, conjunctivita si astenie. Trecerea de la rece la cald si invers in timp foarte scurt te pot face o prada usoara racelilor. Primele zile de primavara te fac sa renunti la hainele groase in favoarea unora mai subtiri si astfel te alegi imediat cu o raceala. Click iti spune la ce sa fii atent primavara asta si ce boli te pot scoate din ritm.

UtileFoto: Colaj foto

Viitorul tau depinde de asta. Daca stii cum sa negociezi, vei avea salariul pe care ti-l doresti. Ai fost chemat la interviu, ai fost ales de angajator pentru a ocupa acel post scos la concurs si ai ajuns la momentul negocierii salariului? Mare atentie. Felul in care vei comunica dorintele legate de acest aspect va cantari enorm in viitorul tau, scrie Libertatea.

Si alimentele sanatoase ingrasa daca sunt consumate in exces. Iata ce produse sunt un pericol pentru silueta. Multe dintre produsele considerate sanatoase si potrivite pentru slabit sunt, de fapt, capcane alimentare, printre acestea numarandu-se uleiul de masline, iaurturile cu zero la suta grasime si chiar sucul de fructe, avertizeaza expertii in diete, potrivit DoctorulZilei.ro.

Scapa de depresie fara medicamente. Din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu stari depresive. Pentru a ne recapata linistea interioara, gasim in generoasa farmacie a naturii numeroase remedii fara efecte secundare. Starile depresive sunt legate de o combinatie de factori medicali si de mediu, care scad nivelul de serotonina, o substanta responsabila de starea de bine a organismului. Continuarea in Click.

Cea mai frecventa greseala pe care o faci atunci cand prepari cafea la ibric. Un specialist din industria cafelelor care activeaza in Romania din 1990 explica cum se face corect cafeaua la ibric. "Cafeaua la ibric este o metoda turceasca. Apa trebuie sa fie rece, cafeaua trebuie sa fie macinata pulbere. Cand incepe sa fiarba, se amesteca o data cu apa rece si se da in clocot a doua oara, dupa care este pregatita. Apa rece se pune pentru a decanta zatul. La fel ca la espresso, crema este aceea care arata daca a fost facuta bine. Caimacul trebuie sa fie plin in toata ceasca ", a explicat pentru zf.ro Sherif Abdala, un libanez care importa mai multe marci de cafea in Romania, potrivit Obiectiv.info.