Exercitiile fizice reduc riscul de cancer la san. Femeile care fac sport sau miscare timp de o ora pe zi reduc riscul de a se imbolnavi de cancer la san cu 11%, indiferent de varsta si greutate, au constatat cercetatorii din Franta, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Reducerea riscului de imbolnavire este direct proportionala cu timpul acordat exercitiilor fizice si miscarii, au afirmat cercetatorii francezi la a noua editie a Conferintei europene dedicate cancerului la san, care a avut loc intre 19 - 21 martie, la Glasgow. Oamenii de stiinta francezi au examinat rezultatele a 37 de studii, la care au participat peste patru milioane de femei, scrie Romania Libera.

UtileFoto: Colaj foto

5 sfaturi sa treci usor la ora de vara. Ce sa facem pentru a nu ne simti obositi luni dimineata. Culca-te mai devreme. Pana te obisnuiesti cu noua ora, este bine sa te duci la culcare cu 30 de minute mai devreme. Fa multa miscare. Ideal ar fi ca, dimineata, sa faci 20 de minute de exercitii fizice. Daca nu reusesti, incearca sa mergi cat mai mult pe jos. Coboara din autobuz cu o statie inainte de a ajunge la serviciu si fa o plimbare pana la locul de munca. Integral in Click.

Cate fructe si legume trebuie sa consumi ca sa-ti mentii arterele sanatoase. Tinerele care consuma fructe si legume proaspete in cantitati mari cand au in jur de 20 de ani isi pastreaza in bune conditii arterele si isi reduc cu 40% riscul de ateroscleroza la varsta adulta, arata un studiu. Din motive deocamdata necunoscute, acest regim alimentar nu are aceleasi efecte benefice la barbati, precizeaza autorii studiului, care isi vor prezenta concluziile la conferinta anuala a American College of Cardiology ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani la Washington, potrivit Doctorulzilei.ro.

Copilul tau te scoate din sarite? Cum reusesti sa-ti pastrezi calmul si sa-l aduci pe calea cea buna. Oricat ai fi de tolerant ca parinte, uneori ai impresia ca micutul face tot posibilul ca sa te scoata din sarite. Dar cel mai bine e sa-ti tii nervii in frau si sa-i dai copilului tau o lectie de calm si autocontrol. Specialistii revistei Libertatea pentru femei iti arata cum sa obtii aceasta victorie asupra ta si asupra lui. Cum il educi, asa va fi. Aminteste-ti acest lucru de fiecare data cand puiul tau se intrece in nazbatii, de parca ar vrea sa-ti faca in ciuda, scrie Libertatea.

Evita aceste alimente ca sa ai un ten frumos. Te-ai gandit vreodata ca problemele tenului apar din cauza catorva alimente? Daca vrei sa ai un ten curat, frumos si hidratat, iata ce alimente ar trebui sa nu le mai consumi foarte des. Daca iti place sa mananci sarat, afla ca din cauza sarii pot sa-ti apara cearcane si pungi sub ochi. Asta se intampla deoarece prea multa sare determina retentia apei in corp. Acest lucru favorizeaza umflarea diverselor zone. Problema se agraveaza odata ce inaintezi in varsta. Continuarea pe Adevarul.ro.