Semnale ale corpului care nu trebuie ignorate niciodata! Ce prevestesc si cum pot fi prevenite problemele. Refluxul gastroesofagian care este cauzat de faptul ca mancam foarte mult si incepe sa ne usture esofagul. Nu trebuie sa mancam mult sau multa prajeala. Iti poti pregati stomacul inainte, poti manca patrunjel. Balonarea nu este un lucru normal. A fi balonat este un semnal ca ai mancat ceva ce nu trebuie si sa intri in dieta eliminarii. Cand te balonezi, este clar ca ceea ce ai mancat nu mai trebuie mancat. Ca sa nu facem acnee trebuie sa nu mancam picant, sa nu mancam cascaval sau nuci. Cine are acnee nu trebuie sa manance orice tip de nuca. Cei care sufera de acnee pot consuma nuci braziliene care contin zinc, ce azjuta la uscarea tenului. Pestele crud, pentru cei care au probleme cu tenul, nu este indicat. Nici pizza nu este indicata daca nu vreti sa aveti cosuri, noteaza Click.

UtileFoto: Colaj foto

O fetita de trei ani a fost diagnosticata cu o boala grava dupa ce a fost intepata de un tantar. Cand a observat ca o intepatura de tantar de pe piciorul fiicei ei, s-a innegrit si s-a umflat Hayley Williams s-a dus cu copila la medic, crezand ca e vorba de o reactie alergica. Acolo, insa medicii au diagnosticat-o pe fetita cu leucemie. Connie McAughey in varsta de trei ani, a fost intepata la picior de un tantar, iar locul s-a umflat si s-a innegrit imediat. Mama sa a crezut ca este vorba de o reactie alergica, si a dus-o la medicul de familie, care a trimis-o la spital pentru investigatii mai amanuntite, informeaza doctorulzilei.ro.

Reguli ca sa nu te ingrasi de Paste. Daca vrei sa nu pui cateva kilograme pe tine de Paste, trebuie sa respecti cateva reguli. Iata care sunt acestea! Prepara un meniu simplu. Cel mai bine ar fi sa faci un preparat din carne, cu o garnitura, o ciorba si un desert care sa nu aiba o cantitate foarte mare de grasimi, sare si zahar. Evita aperitivele care au nevoie sa fie prajite in ulei. Mananca, in schimb, preparate facute la grill sau la cuptor. De asemenea, la micul dejun evita sa mananci grasimi de origine animala, branzeturi sau carne. Consuma cereale, musli, fulgi de ovaz si sucuri naturale. La cina, nu manca cartofi, orez sau fasole. Integral in clickpentrufemei.ro.

6 probleme medicale, 6 solutii. In timp ce unele dureri sunt doar un banal disconfort, altele pot fi simptom pentru boli mai serioase. Nu le ignora! Mergi la doctor pentru a fi sigur ca nu ai probleme grave de sanatate. Durerea de cap. Numita si cefalee este provocata in general de oboseala, stres, sau se poate declansa ca urmare a expunerii la frig sau a consumului de medicamente ori alcool. Trebuie descoperita cauza si factorii declansatori si apoi acestia trebuie inlaturati. Se administreaza antalgice (medicamente care calmeaza durerea), antiinflamatoare, antipiretice (medicamente care combat febra). In cazul unei migrene care persista sau revine foarte des, aceasta poate fi asociata cu functionarea deficitara a ficatului, tulburari de vedere, boli endocrine, meningite sau febra. Trebuie facut un consult medical imediat, scrie Adevarul.

Ce diete sa nu tii niciodata si de ce. Ai impresia ca, orice ai incerca, nu slabesti? Poate cea care iti saboteaza eforturile este chiar cura ta de slabire. Din dorinta de a slabi cat mai repede, neglijam un lucru important: o dieta nu trebuie sa ne afecteze sanatatea. Gresim atunci cand suntem mai tentati sa ne alegem un regim de pe internet sau de la cunoscuti, in loc sa facem o vizita nutritionistului. Cura cu supa de varza te poate ingrasa. Pentru ca te saraceste de nutrienti, cura cu varza poate da probleme precum caderile de calciu. La fel ca si multe alte diete restrictive, cura cu supa de varza este un regim sever hipocaloric, care, odată terminat, poate duce la acumularea unui număr mai mare de kilograme decât cele pierdute. Integral in Click.