Esti frumos sau urat? Nu mai e nevoie sa afli de la altii! Acum, poti sa faci un simplu test! Testul este cunoscut si ca "Metoda de identificare a frumusetii sau a urateniei" si este folosit si in chirurgia estetica pentru a crea profilul perfect al unui pacient. Acesta a devenit celebru dupa ce a fost incercat de mii de chinezi, anunta Cancan.

UtileFoto: Colaj foto

Afla daca te iubeste in functie de pozitia in care faceti sex. Ai remarcat care este pozitia sexuala in care iubitul tau adora sa faceti dragoste si pe care o prefera atunci cand are orgasm? Daca ai depistat-o, afla ca ea nu este decat... ... o oglindire a sentimentelor sale pentru tine! In functie de pozitia pe care o prefera in cele mai intime momente cu tine, iti poti da seama daca te iubeste sau nu, potrivit Libertatea.

Ponturi vestimentare care "sterg" patru kilograme de pe tine si pari mai slaba. Exista cateva ponturi vestimentare care pot "sterge" patru kilograme de pe silueta ta. Solutia sta in lungimea, culoare, textura si in proportia hainelor alese. Tocuri inalte si jeansi evazati. Poarta o pereche de jeansi usor mai evazati si pantofi cu tocuri inalte. Aceasta combinatia va da impresia de picioare lungi, alungindu-ti trupul si, implicit, reducand cateva kilograme din ochi, scrie Romania Libera.

Manichiura la salon, risc de cancer. Semnele de pe unghii care ar trebui sa te ingrijoreze. Lampile cu ultraviolete, folosite pentru cele mai populare metode de infrumusetare a unghiilor, ne expun la un risc major pentru sanatate, a relevat un studiu recent. Una dintre cele mai populare servicii oferite de saloanele de manichiura foloseste o lampa cu ultraviolete care "coace", practic, vopseaua pe unghii, astfel incat sa reziste timp indelungat. Iar aceste radiatii nu sunt cu nimic diferite de cele emise de aparatele de bronzat de la salon sau de soare in plina zi, aflam din Adevarul.

Ciubotica-cucului te scapa de insomnie. Iata ce poti trata cu aceasta planta-minune! Primavara e timpul sa profitam din plin de plantele medicale de sezon pentru a combate diferite afectiuni. Una dintre ele e ciubotica-cucului, renumita pentru proprietatile vindecatoare. Denumita in popor cizma-cucului, cinci-foi, tata caprei sau urechita ursului, ciubotica-cucului e o planta cu flori galbene, cu tulpina inalta, care creste in zonele de deal si de campie. Bogata in vitamina C, potasiu, calciu, sodiu, ciubotica-cucului poate inlocui medicamentele in tratarea mai multor probleme de sanatate, potrivit Click.