Bautura miraculoasa ignorata de lumea medicala care poate vindeca cancerul. De ce foarte multi dintre noi nu cunoastem acest leac si de ce nu este folosit de catre lumea medicala? Pentru ca exista anumite organizatii care au un interes. Majoritatea dintre noi nu cunoastem proprietatile miraculoase de vindecare ale acestei combinatii, cea de lamaie si bicarbonat de sodiu. Prin urmare, de acum inainte, este necesar sa raspandim vorba despre acest miraculor remediu simplu, dar uimitor, pentru ca oamenii care au intr-adevar mare nevoie de el sa stie de proprietatile sale, potrivit Realitatea.net.

UtileFoto: Colaj foto

7 semne ca relatia voastra nu merge nicaieri. Cum poti stii atunci cand relatia ta de cuplu este de viitor sau pur si simplu stagnati intr-o situatie comoda pentru amandoi? Din pacate nu toate relatiile au happy-end, ci unele trebuie sa se mai si sfarseasca. Vezi care sunt semnele ca relatia ta nu merge nicaieri, in Libertatea.

Dieta care te poate salva de un atac cerebral. Nenumarate cercetari au aratat ca o alimentatie bogata in proteine poate preveni obezitatea si ajuta la mentinerea unei greutati corporale sanatoase. Un nou studiu publicat in jurnalul american de neurologie a scos la iveala ca proteinele ajuta, de asemenea, la prevenirea accidentului cerebral vascular (AVC). Continuarea pe DoctorulZilei.ro.

Insomnia poate ascunde boli grave. De obicei oamenii, cand nu pot sa doarma bine noaptea, se tot trezesc, adorm greu, tind sa apeleze la somnifere sau la remedii naturiste pentru relaxare. Nu de fiecare data acestea sunt leacurile potrivite. Insomnia poate avea o multime de alte cauze. Un adult are nevoie de 7-8 ore de somn pentru a se odihni si, in general, ii ia cam 15 minute sa adoarma. Integral in Click.

Cum iti poti face propriile produse de curatat? Care sunt avantajele produselor de curatat facute de tine? In primul rand, nu sunt toxice iar in al doilea rand te costa mai putin decat cele din comert. Aceste produse naturale sunt foarte usor de facut, ai nevoie doar de cateva ingrediente de baza. Care sunt acestea aflam din Romania Libera.

Ce trebuie sa bem vara pentru a ne hidrata eficient organismul. In zilele calduroase de vara, rezervele de energie se "topesc" foarte repede. Bauturile racoritoare din fructe, asimilate foarte bine de organism, sunt aliati de nadejde in lupta cu deshidratarea si cu efectele acesteia. In perioadele de canicula, pierderea unor cantitati importante de apa din corp are efecte grave asupra sanatatii, scrie Click.