Cauza neasteptata care creste riscul de infarct si atac cerebral. Tu esti la risc? O cercetare recenta arata ca o relatie de cuplu nefericita creste riscul de boli cardiovasculare si duce la ingrosarea arterelor. Astfel, pentru aceste persoane stresate de partener riscul de a face un atac de cord sau un atac cerebral este cu 8,5% mai mare. Studiul a fost coordonat de Thomas Kamarck, de la Universitatea din Pittsburgh, care avertizeaza ca sanatatea este foarte mult influentata de relatiile sociale si personale. Continuarea pe Doctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

9 tipuri de sex pe care orice femeie ar trebui sa le incerce. Exista sute de feluri in care poti sa faci sex - vezi Kamasutra, de exemplu - insa nimeni nu le poate proba pe absolut toate. Totusi, intre toate aceste tipuri de situatii si pozitii, exista un top 9 al celor pe care orice femeie ar trebui sa le incerce macar o data in viata. Care sunt acestea, pe RTV.net.

4 costuri de care uiti cand te muti la marginea orasului. Studiile arata ca romanii au format dintotdeauna un popor de proprietari, fiecare dintre noi cumparand, in medie, o locuinta o data in viata. Preturile au scazut cu pana la 50% fata de anii de boom, in piata sunt disponibile variante de locuinte pentru toate buzunarele, iar bancile pun la dispozitia clientilor optiuni variate de imprumut. Contextul pare a fi cel mai potrivit pentru achizitionarea unei locuinte, dar cum aceasta achizitie este cea mai importanta din viata, este esential ca alegerea facuta sa fie in cunostinta de cauza. Integral in Click.

5 lucruri pe care ar trebui sa nu le mai facem pentru a avea o viata fericita. Ce inseamna o viata fericita? Fiecare intelege acest termen diferit si actioneaza in consecinta. Insa, sunt cazuri in care suntem prinsi in valtoarea cotidiana si uitam sa ne mai bucuram de lucrurile marunte. Exista situatii in care nu stim ce anume ar trebui sa facem sa ne simtim mai impliniti sau sa fim mai fericiti. Oricine poate face cateva schimbari pentru a fi mai fericit, noteaza Romania Libera.

Boli transmise de tantari si capuse care omoara mai mult de un milion de oameni anual. In fiecare an, la nivel mondial, se inregistreaza peste un miliard de cazuri de malarie, febra dengue, boala Lyme sau febra galbena, boli purtate de tantari, muste, capuse si alti vectori, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). In ciuda faptului ca majoritatea acestor boli pot fi prevenite si tratate cu succes, anual ele sunt raspunzatoare de mai mult de un milion de decese, scrie Doctorul Zilei.

Cu ce alt desert racoritor si gustos poti inlocui inghetata. Pentru persoanele care evita sa manance inghetata de teama ca se vor ingrasa, specialistii in nutritie recomanda iaurtul congelat. Acesta este la fel de gustos, insa are mai putine calorii. O inghetata gustoasa, savurata vara, iti poate face instant ziua mai frumoasa. Multe persoane se gandesc insa de doua ori inainte de a se bucura de acest desert, de teama de a nu se ingrasa. Exista insa solutii, potivit Gandul.