Trei bauturi usor de preparat care topesc grasimea de pe burta in timp record. Daca vrei sa scapi de burta cat mai repede, pe langa o dieta echilibrata si miscare, poti apela si la cateva bauturi care stimuleaza metabolismul si accelereaza arderea grasimilor. Unul dintre beneficiile majore ale consumului de apa cu lamaie este acela de a actiona ca un accelerator in arderea grasimilor. In plus, te ajuta sa ai o digestie sanatoasa eliminand toxinele din tractul digestiv, amelioreaza simptomele indigestiei precum arsurile la stomac si balonarea, scrie Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Stii ce contine in realitate berea cu arome de fructe? Este un cocteil de calorii si E-uri! Ce efecte poate avea asupra sanatatii. A venit vara, iar vanzarile la bere pur si simplu au explodat. Cei care nu suporta insa gustul de hamei si malt au alternative pentru a se racori tot cu bere, insa pe placul lor. Aceste bauturi, totusi, nu sunt mereu cea mai buna alegere. Vanzarile la sortimentele de bere cu arome au explodat in ultima perioada, insa specialistii avertizeaza ca aceste bauturi ar trebui evitate din cauza ingredientelor nu tocmai naturale care se regasesc in compozitie, potrivit Cancan.

Ce sanse sunt sa te insele vara asta, in functie de zodie. Un cuplu stabil se consolideaza de-a lungul anilor prin incredere si comunicare din partea ambilor parteneri. Vara este insa anotimpul distractiei si trebuie sa te inarmezi cu unele cunostinte daca vrei sa nu ai parte de surprize neplacute. Ce risc exista sa fii inselata, caror indicii ar trebui sa acorzi mai multa atentie si cum ii poti mentine interesul partenerului tau, afli din Click.

Cum sa-ti racoresti casa pe timp de vara, fara aer conditionat. A venit vara, caldura ne toropeste si toti visam la aparatul de aer conditionat care sa ne aduca racoarea. Unii dintre noi nu-si pot instala in casa aer conditionat, fie pentru ca se gandesc la faptul ca se spune ca nu e sanatos, fie ca nu au bugetul pregatit pentru o astfel de cheltuiala. Exista insa cateva solutii care te vor ajuta sa iti racoresti casa chiar si fara a apela la confortul unui aparat de aer conditionat, potrivit RTV.net.

Ce crema folosim la plaja? Medicul dermatolog ne spune ce inseamna factorul de protectie solara si ce "indice" e potrivit pentru noi. Dermatologii ne atrag atentia - tot mai des, in ultimii ani - ca expunerea la soare fara protectie UV poate duce la cancer de piele. Si insista sa folosim creme cu SPF cat mai mare, 50 daca se poate, pentru ca ar fi singurele care blocheaza razele daunatoare. Oare chiar asa sa fie? Ce inseamna factorul de protectie si ce indice ni se potriveste aflam din Libertatea.