Ingredientul din deserturi care ajuta la slabit. Poate parea paradoxal, insa vanilia, asociata frecvent cu dulciurile, poate taia pofta de mancare si ajuta la un control mai bun al greutatii corporale. Vanilia stimuleaza productia de serotonina, hormonul starii de bine si al placerii, care reduce senzatia de foame direct si indirect, deoarece contribuie la combaterea stresului, a anxietatii si a scaderii moralului, recunoscute adesea drept cauze ale dorintei de a rontai mereu ceva, scrie Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Al catelea copil esti in familie? Afla cum iti influenteaza personalitatea. Fiecare persoana de pe acest pamant are propria personalitate. Sunt multi factori care joaca un rol important in omul care devii. Familiile traditionale isi doresc, de obicei, mai multi copii. In afara genelor si a caracteristicilor parintilor, ordinea in care au venit pe lume copii le influenteaza cel mai mult personalitatea. Tot ordinea venirii pe lume determina si relatiile pe care le au fratii intre ei. Tu al catelea copil esti in familie? Afla cum iti influenteaza personalitatea de la RTV.net.

Pericolele din timpul verii! Uite de ce boli ar fi bine sa stii sa te feresti in sezonul cald! Soarele si apa marii pot sa iti creeze si anumite neplaceri in timpul verii, daca nu stii sa le tratezi corespunzator, sustin expertii. Care sunt cele mai frecvente neplaceri cu care ai putea sa te confrunti in vacante, in Cancan.

Petreci destul timp cu micutul tau? Daca nu-i acorzi toata atentia in copilarie, iti va plati mai tarziu cu aceeasi moneda. Telefonul, calculatorul, tableta - prietenii tai virtuali - te acapareaza chiar si cand esti acasa? Si copilul tau ce face, asteapta sa ii dai si lui putina atentie? Specialistii revistei Libertatea pentru femei iti atrag atentia: in felul acesta, iti faci copilul sa se instraineze de tine, potrivit Libertatea.

Barbatii pot sa-si ia adio de la chelie! S-a inventat transplantul cu par de pe piept! Transplantul de par se face de obicei cu ajutorul parului recoltat din zona in care acesta este foarte des si este folosit pentru zonele afectate ale scalpului, unde parul este rar. Unii barbati nu au destul de mult par in partea de unde se poate "dona", de aceea metoda aceasta de transplant nu a avut succes, anunta Doctorulzilei.