Utile: Medicamentul-minune care prelungeste viata cu cativa ani; Arma secreta impotriva cancerului se afla in coaja unui fruct; De ce tresarim in somn? Ipotezele sunt surprinzatoare
De ce tresarim in somn? Ipotezele sunt surprinzatoare. Aproximativ 70% din oameni traiesc sentimentul de "cadere in somn" cel putin o data in viata, conform unui studiu realizat de Clinica Mayo. Fenomenul survine la adormire si determina trezirea din somn. Tresaririle nocturne se manifesta prin senzatie de cadere, de pierdere a echilibrului sau de spasm muscular, fiind denumite medical, mioclonii hipnagogice. Aceste tresariri pot fi resimtite ca o senzatie de cadere in gol, care se presupune ca reprezinta o interpretare cerebrala eronata a semnalelor secundare relaxarii musculare in timpul adormirii sau al trezirii. Deseori fenomenul este insotit de "o poveste", care nu este un vis, deoarece nu se produce in timpul somnului REM (REM - Rapid Eye Movement - Miscari Oculare Rapide), ci mai degraba o halucinatie, anunta Adevarul.
Mareste-ti sanii urmand 3 pasi simpli. Nu esti multumita de marimea bustului tau? Daca da, atunci trebuie sa stii ca unele trucuri simple pe care le poti pune usor in practica te pot ajuta mai mult decat crezi. Iti prezentam in randurile de mai jos doar cateva dintre ele! Sutienul cu burete nu mai este o solutie, nici operatiile estetice foarte costisitoare si care, pe deasupra, iti pot pune si sanatatea in pericol. Poti avea sani mai fermi chiar si cu o masura mai mare daca respecti cateva reguli simple. Pentru asta nu este nevoie de nicio operatie sau de vreo crema miraculoasa. Secretul consta in consumarea unor alimente, exercitiile speciale si masaj care vor stimula cresterea sanilor, informeaza Click.
Arma secreta impotriva cancerului se afla in coaja unui fruct. Un mar pe zi tine cancerul departe. Merele sunt o sursa importanta de fibre, contin vitamina A si C si magneziu. Pe langa faptul ca scad riscul de diabet, tin in frau tensiunea arteriala si protejeaza dantura, aceste fructe ajuta si la prevenirea cancerului. Antioxidantii din coaja de mar incetinesc procesul de crestere al celulelor canceroase, potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Wisconsin. Persoanele care mananca mere sunt mai protejate impotriva cancerui la colon, de prostata, esofagian, ovarian sau pulmonar. O alta cercetare a scos la iveala faptul ca soarecii de laborator si-au imbunatatit considerabil memoria dupa ce li s-a administrat concentrat de mere in apa pe care o consumau, scrie DoctorulZilei.ro.
Cum sa ai o digestie mai buna in mod natural. Sanatatea generala a organismului se afla in stransa legatura cu modul in care functioneaza sistemul digestiv. Cand un organ nu functioneaza asa cum trebuie si restul au de suferit. O proasta digestie duce la aparitia flatulentei, balonarilor, durerilor abdominale si a aciditatii gastrice. De asemenea, cand apar probleme la nivelul digestiei poate surveni constipatia, o afectiune care daca nu este tratata se poate agrava, anunta Adevarul.

Când marketingul ne păcălește să cădem în capcana consumului irațional/ Sunt diamantele valoroase sau nu?
Medicii de familie admit că unii dintre ei au refuzat să își programeze pacienții la vaccinarea împotriva COVID-19 și recomandă "utilizarea celorlalte 6 modalități de programare"
VIDEO Autostrada A1 Sibiu - Pitești: Cum arată acum lucrările avansate de pe prima secțiune
VIDEO. A lăsat jobul din City-ul londonez pentru a cumpăra o clădire monumentală părăsită de pe o insulă grecească, pe care a transformat-o în hotel de lux
VIDEO REPORTAJ Libearty Sanctuary, cel mai mare sanctuar de urși bruni din Europa/ Care este populația reală de urși? Cât de mare ar trebui să fie ea?