Semne ca partenerul de viata te inseala. Iata indiciile care il dau de gol. Vorbeste la telefon din baie, nu ii cunosti prietenii si isi tine ascunse parolele de la conturile pe care le detine pe retelele de socializare - acestea sunt doar cateva semne ca partenerul de viata te inseala, spune Maxwell Billieon, autorul cartii "Death of the Cheating Man". Potrivit lui Maxwell Billieon, citat de msn.com, care se recomanda drept un "mare infidel vindecat", semnele ca partenerul de viata insala sunt, adesea, atat de simple incat pot trece neobservate. In cartea sa, acesta identifica opt astfel de semne despre care spune ca, daca sunt luate in seama, ar putea duce la evitarea unor tensiuni in cuplu, scrie Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Ce se intampla cu inima ta daca mananci cartofi prajiti cu branza rasa. Nu te asteptai la asta. Combinatia de cartofi prajiti cu branza rasa este una dintre mancarurile preferate ale romanilor. Gustosi si usor de facut, cartofii prajiti cu branza reprezinta insa o bomba alimentara. Orice aliment prajit stim deja ca nu este bun pentru organismul nostru. Cartofii imbibati cu ulei nu sunt altceva decat boala curata. Integral pe Obiectiv.info.

Tratamentul minune pe care intreaga lume l-a asteptat. Un ser experiemental creat in frunze speciale de tutun a fost in topul ziarelor in aceasta saptamana, cand a fost administrat celor doi americani infectati cu Ebola. Tratamentul ZMapp nu a fost niciodata testat pe oameni. Cu toate acestea Dr. Kent Brantly si Nancy Writebol, care au au fost infectati dupa o misiunea salvatoare in Liberia, se simt bine si au fost adusi in Statele Unite. Este neconcludent ce rol joaca serul experiemental in recuperarea lor, noteaza Doctorul zilei.

Cand nu vor barbatii sex si de ce. Se spune ca barbatii vor tot timpul sex si ca se gandesc foarte des la asta. Exista, insa, si momente in care ar face orice altceva si nu ai nicio sansa sa-i ademenesti in asternut. Cand nu vor barbatii sex si de ce afli din Libertatea.

Ce se intampla cu laptele inainte de a ajunge in magazine. Nu o sa mai bei niciodata lapte din comert. De mancarea de la restaurantele fast-food stiam deja ca este nesanatoasa din cauza tuturor conservantilor si a chimicalelor, dar nici laptele nu este mai bun, arata o noua cercetare. Pe langa scandalurile cu aflatoxina descoperita in lapte, oamenii de stiinta au descoperit si alte substante nocive, anunta RTV.net.