Opt joburi pe cale de disparitie in viitorul apropiat. Lumea este intr-o continua schimbare, iar tehnologia ne face viata mai usoara in mod constant. Exista insa si dezavantaje. O serie de meserii sunt pe cale de disparitie, sustin cei de la viralnova.com. Robotii si operatiunile automatizate fac tot mai des munca oamenilor. Desi asta pare convenabil, daca ai unul dintre joburile urmatoare ar fi bine sa incepi sa-ti adaptezi CV-ul. Care sunt joburile cu cel mai mare risc, in Gandul.

UtileFoto: Colaj foto

Cum sa te motivezi sa mergi la sala? Desi oboseala nu uita niciodata sa isi spuna cuvantul atunci cand orele de munca au luat sfarsit, sportul este o parte importanta din viata de zi cu zi. iata solutia care te-ar putea motiva sa mergi la sala inainte de a ajunge acasa. Incepe ziua cu un mic-dejuns sanatos si indestulator. Prima masa a zilei este cea mai importanta si consumata cu mai multe ore inainte de a merge la sala poate determina un antrenament de succes pe ziua respectiva. Continuarea pe EVZMonden.

Sucul de pepene, un bun remediu impotriva mahmurelii. Sucul de pepene galben si verde reprezinta un bun remediu pentru tratarea mahmurelii, aceasta bautura fiind bogata in vitamine si minerale. Un suc ce va fi lansat in Marea Britanie este realizat din pepene presat si nu are alte ingrediente. Sucul nu contine apa, indulcitori sau alte substante conservante, avand un numar redus de calorii si multe vitamine si minerale, scrie curademiere.ro, citata de RTV.net.

Din ce este facuta cu adevarat mancarea fast food. Desi au un gust delicios si de multe ori sunt varianta numarul unu, toata lumea stie ca produsele de fast food, precum shaorma sau clasicii hamburgeri, nu sunt facute din produse proaspete sau de calitate. Toata lumea stie ca hamburgerii, hotdogii sau delicioasele chicken nuggets nu sunt facute din carne adevarata si un fotograf a reusit sa le distruga imaginea in totalitate, scrie EVZMonden.

Scapa de parul nedorit de pe fata. Iata metode eficiente. Anumite zone ale fetei, cum este regiunea de sub pometi si colturile mandibulei, sunt acoperite in mod natural cu par, insa firele sunt subtiri si aproape insesizabile. Cu toate acestea, sunt si situatii in care parul facial creste in exces si devine o reala problema de ordin estetic pentru reprezentantele sexului frumos. Detalii pe RTV.net.