Vrei sa ai fata sau baiat? Metode ca sa influentezi sexul viitorului bebelus. Multe sfaturi au strabatut istoria cu privire la cum sa influentezi sexul bebelusului pe care il concepi, ca sa ajungi sa ai fata sau baiatul dorit. Spre exemplu, parintele medicinii, Hipocrat, credea ca testiculul drept al barbatului produce baieti, iar cel stang produce fete, asa incat barbatii isi legau o sfoara in jurul unuia din testicule in timpul actului sexual pentru a preveni sperma "nedorita" sa iasa din corp. Continuarea pe RTV.net.

UtileFoto: Colaj foto

Iata 10 motive sa bei bere cat te tine. A inceput sezonul Berarului! Anul trecut cercetatorii germani constatau ca maternitatile erau la un pas sa explodeze la noua luni dupa Berar, semn ca berea este un factor important in cresterea natalitatii. Anul acesta oamenii de stiinta lovesc din nou. Consumata cu moderatie (2-3 beri maximum intr-o zi) berea este un veritabil tratament pentru diferite afectiuni. Mai mult decat atat, licoarea bahica intareste sistemul imunitar si actioneaza ca o veritabila armura in lupta cu bolile. 10 motive in plus pentru ca iubitorii de bere sa nu renunte la iesirile "terapeutice" de la terase, in Click.

Cum sa iti imbunatatesti relatiile la locul de munca in functie de ce tip de angajat esti. Exista 9 categorii de angajati. In functie de caracteristicile fiecaruia, vezi unde te situezi si actioneaza. Ganditorul practic reactioneaza in forma la problemele celor din jur si le rezolva. Incepe intotdeauna cu intrebarea" Ce e de facut?", desi nu vrea neaparat sa fie persoana care pune lucrurile in miscare. Este permanent in cautare de informatii, acorda atentie deosebita micilor detalii, pentru ca acestea il ajuta sa dea cele mai bune sfaturi, scrie RTV.net.

Greseala pe care o fac 85 la suta dintre cupluri in timp ce intretin relatii intime. 85% dintre cupluri folosesc gresit prezervativul, se arata intr-un studiu realizat de Institutul pentru cercetarea sexului, genului si reproducerii din cadrul Universitatii Indiana. Conform cercetatorilor, 75% dintre barbati si 82% dintre femei nu verifica daca prezervativul pe care il folosesc este intact. In plus, jumatate dintre cei chestionati isi pun prezervativul in timpul actului sexual si nu inainte de inceperea acestuia. Totodata, majoritatea barbatilor chestionati ruleaza prezervativul complet, fara a lasa un spatiu in care sa se adune sperma. Integral in Gandul.

Cum sa-ti accelerezi metabolismul in timp ce dormi! Iata ce trebuie sa faci! Toata lumea cauta o metoda usoara pentru accelerarea metabolismului si pentru a da jos cateva kilograme. Daca vrei sa-ti accelerezi metabolismul si sa cresti sensibilitatea la insulina, studiile recomanda somnul intr-un mediu cu temperatura mai scazuta. Conform unui studiu recent, temperatura din camera in care dormi are o influenta directa asupra compozitiei grasimii din corpul tau si, posibil, asupra metabolismului. Cum? Se pare ca temperaturile mai scazute maresc cantitatea de grasime maro, un tip de grasime activa metabolic despre care, pana recent, se credea ca nu exista la adulti, potrivit KFetele.ro.