8 semne ca ti-ai ales gresit partenerul de viata. Decizia casatoriei este una dintre cele mai importante decizii pe care le luam in viata. La fel si cea in ceea ce priveste cu cine o facem. Pentru ca pe parcursul vietii luam o multime de decizii, dar niciuna nu are un impact la fel de puternic. Pentru ca cel putin teoretic, un sot iti va fi alaturi o viata intreaga si acest lucru este foarte important. Conteaza de aceea cu cine te casatoresti, daca e sau nu potrivit pentru tine, daca te asteapta un viitor stralucit sau dimpotriva, o viata de calvar. Integral in Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Gripa, raceala sau viroza? Iata 5 sfaturi ca sa te pui pe picioare! Atunci cand suntem raciti, organismul depune eforturi foarte mari pentru a se vindeca. Ar trebui sa-l sustinem si noi cu vitamine, minerale si nutrienti pe care le luam din alimentatie. Uite cum este bine sa te hranesti daca ai gripa, viroza sau ai racit. Fructe si legume proaspete. Organismul are nevoie de vitamine cu proprietati antioxidante, precum vitamina A, C si E. Surse importante de vitamina C sunt citricele, varza alba si rosie, patrunjelul si gogosarii, chiar si in forma murata, scrie Click.

Adevarul despre aventurile de-o noapte: care sunt diferentele dintre femei si barbati. Majoritatea femeilor si a barbatilor au avut, cel putin o data in viata, o aventura de-o noapte dupa o iesire in oras in care au cunoscut pe cineva care le-a suscitat interesul sexual pe moment. Insa femeile si barbatii privest altfel aventurile de-o noapte, actioneaza altfel si au trairi diferite dupa partidele de sex cu oameni abia cunoscuti pe care nici nu intentioneaza sa-i mai vada vreodata, sustine Romania Libera.

10 lucruri care te vor convinge sa manaci zilnic ceva care nu iti place. Nutritionistii apreciaza ca nu toata lumea suporta acest "aliment". Insa faptul ca este o "explozie de sanatate" poate fi destul de convingator. Se spune ca "atunci cand viata iti da lamii, nu face doar limonada, maninca-le in zeci de feluri"! Aceasta deoarece pentru ca au o multime de beneficii asupra corpului. Iata-le in EVZ.

4 beneficii nebanuite ale iaurtului. Este extrem de gustos si perfect pentru dieta, datorita continutului ridicat de calciu, insa are si beneficii nebanuite. Daca nu il mananci sunt multe alte modalitati sa il folosesti. Maini: Un iaurt slab si o lingurita de miere alcatuiesc crema perfecta de maini, datorita humectantului, care iti face mainile catifelate si moi. Continuarea pe Doctorulzilei.ro.