Slabesti fara motiv? Uite care ar putea fi cauza! Oricat de mult te-ai bucura ca ai slabit, pierderea brusca in greutate este un simptom care anunta prezenta unei afectiuni. Diabet. Pe langa faptul ca se manifesta prin cresterea nivelului glicemiei din sange, diabetul poate si asociat si cu scaderea brusca a greutatii corporale. Alte simptome care anunta prezenta diabetului sunt nevoia de a bea multe lichide si instalarea oboselii, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

6 lucruri pe care oamenii destepti nu le fac in dragoste. Oamenii destepti au aceleasi nevoi ca ceilalti. Vor sa fie iubiti, intelesi si placuti pentru ceea ce sunt. Au grija, insa, sa ramana in relatii sanatoase si nu se compromit cu usurinta. 6 lucruri pe care oamenii destepti nu le fac in dragoste, in Libertatea.

Ce minuni pot face nucile, ciocolata si vinul pentru sanatate? Un pahar de vin, un pumn de nuci sau o bucatica de ciocolata tin la distanta osteoporoza. Resveratrolul, un compus natural care se gaseste in vinul rosu, in cacao si in nuci si alune are proprietati antiinflamatoare si combate pierderea densitatii osoase. Mai mult decat atat, cercetatorii danezi au aflat ca acest compus natural creste densitatea osoasa la barbatii cu sindrom metabolic (una din cauzele slabirii oaselor), aflam de la Doctorul zilei.

5 barbati cu care sa nu te casatoresti. Orice femeie trebuie sa sarute cativa broscoi (chiar daca aratosi) inainte sa-si gaseasca printul. Sunt barbati care vin in viata noastra pentru a ne invata ceva, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne casatorim cu ei. 5 tipuri de barbati cu care sa nu te casatoresti, in Libertatea.

De ce este usturoiul cel mai bun leac impotriva caderii parului. Ai observat ca iti cade mai mult par in aceasta perioada? E normal, spune medicul dermatolog Viviana Iordache. Sunt mai multe cauze, care variaza de la femei la barbati. Din fericire, sunt trecatoare si se pot ameliora cu tratamente naturiste. Usturoiul este un remediu mai puternic decat orice solutie din farmacie, potrivit Click.