Lista bolilor care se agraveaza cand se raceste vremea. Toamna aduce cu ea fluctuatii mari de temperatura si ale presiunii atmosferice, umiditate, dar si limitarea optiunilor alimentare si in ceea ce priveste produsele proaspete. Toate acestea corelate cu o imunitate scazuta, pot favoriza aparitia bolilor de sezon sau agravarea celor deja existente, potrivit Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Cel mai simplu mod sa slabesti. Trebuie renuntat la... Exista sute de diete care promit slabire rapida, eficienta, pentru totdeauna, pentru burta, pentru coapse si asa mai departe - insa toate se rezuma la a manca mai putin si mai sanatos. O echipa de specialisti din Statele Unite a decis sa afle cum este mai eficient sa slabesti: mancand mai putini carbohidrati sau mai putine grasimi. Ce au descoperit aflam de la RTV.net.

5 indicii despre o posibila viitoare infidelitate a sotului. Infidelitatea nu este o problema moderna, ea fiind la fel de prezenta in viata de cuplu atat in trecut cat si in prezent. Si faptul ca te-ai casatorit cu cel pe care il vezi barbatul ideal pentru tine, nu inseamna ca sotul tau este automat si pazit de ispitele care il inconjoara zi de zi, pe strada, la serviciu, noteaza Libertatea.

Struguri doar pe eticheta. Cum deosebiti un vin bun de unul de slaba calitate. Apa, zahar si arome. Astea sunt ingredinetele de baza ale vinurilor care au invadata piata vinurilor din Romania, avertizeaza viticultorii. Marii producatori spun ca o mare parte din vinurile care sunt vandute in magazine au struguri doar pe eticheta, scrie Gandul.

10 motive pentru care barbatii nu mai vor sex. Suna ciudat expresia "barbatii nu mai vor sex", cand toata lumea stie ca ei numai la asta se gandesc. Si totusi... Cum nu tot ce zboara se mananca, nici barbatii nu au un singur scop in viata: si anume - sexul. Ba chiar au si suficiente motive sa nu mai vrea sa faca dragoste. Mai mult, in urma unui sondaj realizat pe site-ul TheStir.com, 62% dintre barbatii chestionati au recunoscut ca au refuzat o partida de sex mai des decat partenerele de viata, scrie RTV.net.