Fructul care distruge tumorile canceroase rezistente la chimioterapie. Graviola, un fruct care creste in padurile din Africa, America de Sud si Sudul Asiei are proprietati anticancerigene. Ingredientul activ pe care il contine se numeste annonaceous acetogenins. In studiile de laborator, extractul de graviola s-a dovedit foarte eficient in distrugererea celulelor canceroase rezistente la chimioterapie, de la nivelul ficatului si sanilor, aflam de la Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

6 intrebari si raspunsuri despre sex. Pentru a avea o viata sexuala sanatoasa si implinita, trebuie sa stii cat mai multe despre sex. Cat de important sexul protejat, cand poti face sex neprotejat, ce boli cu transmitere sexuala te pandesc si multe altele. Cateva intrebari si raspunsuri despre sex care iti vor fi de folos, mai ales daca esti "incepator", pe Realitatea.net.

Diferentele dintre a fi indragostita sau a iubi cu adevarat. Desi ai putea crede ca e acelasi lucru, daca iti analizezi sentimentele si comportamentul fata de partener, vei constata ca exista diferente majore intre cele doua aspecte. Daca esti indragostita nu inseamna ca sentimentele tale se vor sedimenta si vor da nastere unei iubiri de durata, asa cum nici iubirile cele mai intense nu se nasc intotdeauna din scantei puternice la inceputul relatiei, noteaza RTV.net.

Cinci alimente bogate in grasimi care te ajuta sa slabesti. Cei care vor sa scape de cateva kilograme sau doar sa-si pastreze silueta, au tendinta sa elimine grasimile din alimentatie. Specialistii sutin insa, ca mai bine alegem grasimile sanatoase. Grasimile nesaturate sunt considerate bune pentru organism deoarece contin acizii Omega 3 si Omega 6, pe care corpul uman nu ii poate produce singur. Aceste grasimi "bune" ajuta la stabilizarea colesterolului si diminueaza chiar afectiunile cardiace, scrie Doctorul zilei.

Cum sa cureti rapid parul de pe covoare si mocheta. Parul de animale sau parul care iti cade in mod natural de la stres, medicamente si poluare se aduna in unele tesaturi si se curata destul d egreu cand dai cu aspiratorul? Vezi cum sa cureti rapid parul de pe covoare si mocheta, cu cateva trucuri si solutii, in Libertatea.