Pericol: Ce intampla cu coloana daca folosim telefonul mobil. Un simplu gest, cum ar fi scrierea unor mesaje pe telefonul mobil, poate parea la prima vedere inofensiv, insa este foarte periculos, au descoperit cercetatorii. In studiul publicat in Surgical Technology International, specialistii au descoperit ca scrierea mesajelor adauga pana la 50 de kilograme presiune pe coloana. Ortopedul Kenneth Hansraj spune ca pierderea curbei naturale a coloanei vertebrale adauga din ce in ce mai multa presiune si supune coloana la stres. Integral pe Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Obliga-l sa faca sport, ca sa fie bun la pat! Nu iti mai place cum se misca partenerul tau in pat? Simti ca nu mai da tot ce-i mai bun? Atunci, obliga-l sa faca sport. Cu siguranta, in scurt timp viata voastra sexuala se va imbunatati. Efectuarea exercitiilor fizice este o buna modalitate de a preveni disfunctiile erectile, potrivit unor studii efectuate recent. Penisul are nevoie de sange pentru a rezista cat mai mult in erectie, iar exercitiile fizice s-au dovedit a fi eficiente in imbunatatirea vietii sexuale, deoarece acestea cresc nivelul fluxului sanguin in toate zonele corpului, inclusiv in zona genitala, scrie Click.

Consuma 4 lingurite de ulei de masline pe zi! Iti fac bine la sanatate. Consumul regulat de ulei de masline aduce beneficii importante pentru sanatate, doar patru lingurite pe zi fiind indeajuns pentru a scadea semnificativ riscul de infarct in doar sase saptamani, potrivit unui studiu. In cadrul cercetarii, savantii au adaugat doar 20 de mililitri de ulei de masline, cam patru lingurite, zilnic, la dieta unor adulti sanatosi, ceea ce reprezinta cantitatea dintr-o salata sau cam cat consuma o persoana la o masa, potrivit KFetele.ro.

Cuvinte care ucid pasiunea in cuplu! Ce nu ai voie sa spui. Totul pare ca va merge bine si urmeaza scene fierbinti, dar unele cuvinte pot sa strice cheful si sa va faca sa va intoarceti cu spatele unul la celalalt. Sexologul Valentin Pescaru este de parere ca "anumite comparatii sau referiri la foste experiente pot ucide instantaneu dorinta de sex a partenerului". Daca vrei sa ai parte de actiune "evita referirile la aspectul fizic, dimensiuni etc. Si vezi ca nici macar sa nu arati vreo dezamagire printr-o reactie a fetei". In acele momente, el ar trebui sa se simta cel mai sexy barbat din lume. Continuarea in Libertatea.

Si-a distrus ficatul si a pus 10 cm pe talie dupa ce a urmat o dieta aparent sanatoasa. Un australian a urmat o dieta bogata in zahar timp de 60 de zile pentru a afla ce efect are acest ingredient asupra sanatatii. Actorul Damon Garneau a urmat o dieta stricta cu alimente "santoase" fara grasimi dar cu continut mare de zahar. Dupa doar trei saptamani, Damon a fost diagnosticat cu steatoza hepatica, sau ficat gras. Cea mai grava complicatie a acestei afectiuni este ciroza hepatica, noteaza Doctorul zilei.