Alergia la bradul de Craciun - mit sau realitate? Sarbatorile de iarna sunt la un pas distanta, iar unul dintre cele mai frumoase momente este alegerea si imbodobirea bradului de Craciun. Dar ce te faci cand, brusc si dintr-o data, simti ca ceva nu este in regula cu tine? Probabil ai auzit deja de "Sindromul bradului de Craciun", dar suna ca o adevarata gluma. Detalii pe Csid.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Ce sa faci cand esti a doua mare iubire? Multe cupluri de oameni maturi se cunosc abia dupa ce au trait o mare dragoste in trecut. Fie ca este vorba de o relatie dupa un divort, fie ca esti pur si simplu a doua mare iubire, exista cateva reguli nescrise de care trebuie sa tii cont, avertizeaza Unica.ro. Fii atenta la limite! Atunci cand incepi o relatie cu o persoana care inca se vindeca dupa o alta iubire, trebuie ca amandoi sa constientizati ca veti avea parte de momente mai grele, de amintiri, de tensiuni si ca aveti nevoie de spatiu.

Opt produse cancerigene pe care le folosesti zilnic. Fumatul, obezitatea, expunerea excesiva la ultraviolete sunt factori cancerigeni cunoscuti. Exista insa si factori cancerigeni mai putin cunoscuti, printre care, pudra de talc, produsele de curatat si tratamentele hormonale. Integral peDoctorulZilei.ro.

Tu stii de unde vine nevoia de dulciuri? Cercetatorii britanici au descoperit un mecanism cerebral despre care cred ca ar controla dorinta de alimente bogate in glucoza si spun ca reusita ar putea duce, in viitor, la un tratament mai bun contra obezitatii. Intr-o serie de experimente pe sobolani, cercetatorii de la Imperial College din Londra au descoperit un mecanism care pare sa "simta" cat de multa glucoza ajunge la creier si determina animalele sa caute o sursa suplimentara de glucoza in cazul in care detecteaza un deficit, scrie Csid.ro.

5 greseli care agraveaza gripa si raceala. "Ia o aspirina si o sa-ti treaca" - un sfat comun pe care-l primim cand ne confruntam cu primele semne ale racelii. Cu toate acestea, ignorarea simptomelor timpurii este una dintre cele mai comune greseli care agraveaza majoritatea afectiunilor, inclusiv virozele respiratorii sau gripa, scrieClickpentrufemei.ro.