Cum sa-ti cureti organismul de toxine si sa slabesti 2 kilograme in doar 3 zile. Cu ajutorul unei cure de detoxifiere "de urgenta", care poate fi urmata timp de trei zile, scapati de 1,5 -2 kilograme. Sunt permise doar lactatele, semintele, fructele si legumele. Micul dejun: Suc din 2-3 grapefruit-uri, in care puneti o lingurinta de spirulina (se gaseste la farmacii). O ceasca de ceai de plante, cu miere, scrie Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

4 tipuri de sarut pe care femeile nu le uita niciodata. Nu subestima puterea unui sarut, pentru ca iti va da amintiri minunate. Vezi 5 tipuri de sarut pe care femeile nu le uita niciodata. Primul sarut pe buze l-ai avut, probabil, cand erai prin clasele primare sau chiar la gradinita, dar acesta este un moment foarte important in viata unei femei. Daca faci un efort, sigur ti-l vei aminti, oricat ar fi fost de devreme. Si nu il vei uita niciodata! Continuarea in Libertatea.

5 lucruri care te fac expert in dormitor. Ca sa fii bun la pat, ai nevoie de practica. Daca pui in practica sfaturile mai multor sexologi americani, ai toate sansele sa devii un expert in dormitor. Adu ceva nou. Un atu al celor buni la pat este faptul ca incearca mereu sa-si condimenteze viata sexuala prin pozitii noi. Sunt persoane creative in pat. Iti poti condimenta viata sexuala facand o partida de amor nu doar in patul din dormitor, ci si in alte parti ale casei. Integral in Click.

Mai periculos decat sarea. Adevaratul vinovat pentru dezvoltarea hipertensiunii si a bolilor de inima. Zaharul este mult mai periculos decat sarea in ceea ce priveste riscul de boli cardiovasculare, potrivit unui studiu al cercetatorilor americani, care sustin ca nivelul ridicat al acestuia in sange afecteaza o zona a creierului ce determina cresterea pulsului si a tensiunii arteriale, aflam de la Doctorul zilei.

Semne ca te inseala! Cum se da de gol? Vorbeste la telefon din baie, nu ii cunosti prietenii si isi tine ascunse parolele de la conturile pe care le detine pe retelele de socializare - acestea sunt doar cateva semne ca partenerul de viata te insala, spune Maxwell Billieon, autorul cartii "Death of the Cheating Man", noteaza Libertatea.