Superstitii de Craciun si Revelion. Iata ce trebuie sa faci sau sa nu faci ca sa iti mearga bine. Craciunul este o sarbatoare cu multe semnificatii si credinte populare. De aceste zile de iarna sunt legate mai multe superstitii, ajunse pana in timpurile noastre. 1. Se considera ca aceia care s-au nascut in ziua de Craciun vor avea noroc in viata. 2. O superstitie populara este legata de vremea din aceasta zi. Astfel, daca in ziua de Craciun ninge, se crede ca in cea de Paste va fi vreme frumoasa. Totodata, daca cerul este senin, anul ce urmeaza va fi unul roditor. Continuarea pe KFetele.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Sanatoasa la orice varsta. Ce analize trebuie sa faci pentru a te pastra in forma. La 30 de ani nu mai esti ca la 20, iar la 40 problemele de sanatate vor incepe sa se adune. Daca depistezi bolile din vreme, acestea vor fi mai usor de tratat Cel mai bine este sa mergi la medic o data pe an pentru a-ti face analizele de rutina, inca de cand esti tanara. Cu atat mai mult in cazul in care la tine in familie exista antecedente de boli incurabile, precum diabetul, tuberculoza, bolile cardiovasculare, cancerul de san sau de colon. Cu cat o afectiune medicala este descoperita mai devreme, cu atat sansele de vindecare sunt mai mari, potrivit Doctorul zilei.

Esti compatibil cu partenerul de cuplu? Afla ce spune data de nastere. Ai cunoscut o persoana care pare ideala. Simti ca el sau ea este alesul/aleasa. Insa nu intotdeauna socoteala de-acasa se potriveste cu cea din targ. Specialistii in numerologie spun ca este simplu sa afli daca esti compatibil sau nu cu partenerul urmand un algoritm ce include datele de nastere ale voastre. Cum calculezi indexul, pe Realitatea.net.

Cum sa bei fara sa te imbeti in noaptea de Revelion. Mai e putin pana la Revelion. Se anunta o noapte incendiara, cu foc de artificii, chef, mancare, dar si multa sampanie si bauturi tari. Sa bem, o data intram in 2015! Dar sa bem cu cap si, mai ales, cu masura! In caz contrar, tragem ponoasele a doua zi. Prima regula este sa nu bei pe stomacul gol. In caz contrar, daca te opresti direct la bar fara sa fi mancat ceva inainte, alcoolul va fi rapid metabolizat, ajunge instant in sange si ti se urca la cap. Turmentat fiind, vei rata frumusete de petrecere si nu merita, scrie Click.

Lista celor mai nesanatoase diete din 2014. Uite ce vedete le tin. Lista include anul acesta, printre altele, "dieta paleolitica", despre care se spune ca ar fi urmata de staruri ale ecranului, precum Matthew McConaughey si Megan Fox. "Paleo-dieta", cum mai este numita, se bazeaza pe ceea ce se presupune ca mancau stramosii paleolitici ai omului si implica evitarea unor alimente "moderne" (prin "moderne" intelegandu-se alimentele intrate in consum dupa trecerea la agricultura a oamenilor primitivi, schimbare care a avut loc in Neolitic): produse din cereale (paine, paste fainoase etc.), leguminoase, produse lactate. Integral pe KFetele.ro.