Ce efect uimitor are dieta cu avocado? Un avocado pe zi scade nivelul colesterolului rau, potrivit cercetatorilor. Dieta cu avocado reduce si alte grasimi din sange care provoaca boli de inima. Cercetatorii spun ca un avocado pe zi inlocuieste grasimile nesanatoase din alimentati cu cele beenfice. "In SUA, avocado nu este consumat foarte des si oamenii nu stiu cum sa-l includa in dieta. Recomand sa fie folosit in salate, in sandvisuri sau alaturi de peste si carne de pui", a explicat coordonatorul studiului Penny Kris-Etherton, seful comitetului de nutritie a Asociatiei Americane a Inimii, potrivit doctorulzilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Dieta cu citrice te scapa de grasime. Portocalele, mandarinele, grepfrutul sau pomelo sunt pe cat de gustoase, pe atat de bogate in compusi numiti flavonoizi, cu proprietati anticancerigene. Din nenumaratele avantaje pe care le prezinta consumul regulat de citrice iata care sunt cele mai importante: Portocale Diminuarea nivelului colesterolului. Bogate in fibre, portocalele sunt recomandate celor care au un nivel crescut al colesterolului. Imbunatatirea functionarii inimii. Potasiul din continutul portocalelor contribuie la mentinerea sanatatii cardiace in parametri optimi. Cand potasiul scade, apar aritmiile. Mandarine Reducerea si pastrarea greutatii corporale. 100 g mandarine au doar 53 de calorii, ceea ce le recomanda in regimurile de slabit. Scut impotriva imbolnavirilor. Mandarinele sunt bogate mai bogate decat portocalele in flavonoizi, vitamina A, caroten, xantina si luteina, eficiente in prevenirea imbolnavirii organismului, scrie Click.ro.

Antrenamentul spartan pentru barbati si femei care iti face trupul piatra! Cum se realizeaza, acasa. Antrenamentul spartan este denumit astfel datorita faptului ca solicita aproape la maxim toate grupele musculare majore ale organismului uman. Este indicat atat femeilor cat si barbatilor si poate fi realizat in confortul propriului camin, insa necestia atentie sporita la cativa factori foarte importanti. Este mult mai important sa executati corect exercitiile din antrenamentul spartan decat sa faceti serii de foarte multe exercitii executate prost. Tocmai de aceea, antrenamentul spartan este impartit in perioade de timp de exercitiu si nu in numar de serii si repetati ale exercitiilor. Pentru o executare corecta a unui astfel de antrenament, care dureaza in jur de 45 de minute, este nevoie de o incalzire de 10 minute (jogging la punct fix), fiecare runda de exercitii tine 5 minute, scrie Lyla.ro.

Nutritiionistii au decis: cea mai buna dieta din lume. Se spune ca dietele sunt bune atata timp cat dau rezultate, insa nutritionistii au cazut de acord, pentru al cincelea an consecutiv, asupra celei mai eficiente cure de slabire. Din punct de vedere medical, nutritionistii au desemnat ca cea mai buna dieta din lume este dieta DASH. Aceasta nu numai ca determina o scadere a tensiunii arteriale fara administrarea de medicamente, fiind recomandata pentru persoanele diagnosticate cu diabet, dar este si solutia cea mai buna pentru o alimentatie sanatoasa. Dieta DASH, bogata in legume, cereale integrale si produse lactate cu continuturi scazute de grasimi, a ocupat primul loc in topul general al celor mai bune diete din lume pentru al cincilea an consecutiv, depasind dieta Weight Watchers si dieta mediteraneana, scrie Unica.ro.

Cum sa-ti maresti sanii cu grasimea de pe talie? Ultimii ani de studii si cercetari au condus la anumite concluzii legate de procedura corecta de extragere si reinjectare a grasimii proprii. "Recoltarea grasimii trebuie facuta fara ca aceasta sa fie traumatizata, de aceea sunt excluse instrumente precum laserul, aparate cu vibratii sau cu ultrasunete. Dupa recoltare, urmeaza prepararea grasimii prin tehnici speciale, pentru a pastra potentialul de supravietuire al celulelor cu pana la 70%. Pasul final este cel al reinjectarii cu ajutorul unor instrumente si proceduri speciale ce garanteaza rezultate care pot dura chiar ani de zile. Fesele, sanii, fata sau orice alta zona de trup capata o forma noua si imbunatatita care se poate mentine pe viata", a declarat chirugul estetician Calin Dobos, potrivit doctorulzilei.ro.

Remediu natural care arde grasimile de pe burta. Datorita acestei retete 100% naturale, in cateva saptamani vei observa ca talia va incepe sa ti se subtieze. Acest amestec elimina excesul de grasime din organism. Iata cum sa prepari in casa acest amestec natural, din doar 3 ingrediente, care arde grasimile de pe burta si te ajuta sa fii mai sanatoasa. Ingredientul minune in aceasta reteta este hreanul proaspat. Datorita combinatiei de vitamine (B1, B2, B6, C), minerale (potasiu, calciu, fier, fosfor, magneziu), substante cu actiune antibacteriana si uleiuri eterice pe care le contine, hreanul este folosit cu succes atat in bucatarie, pe post de condiment, cat si ca remediu natural extrem de benefic pentru organism, scrie Unica.ro.