Avertismentul unui sociolog francez: Cancerul nu este rezultatul hazardului. Sociologul Annie Thebaud-Mony a avertizat recent ca, in ciuda asa-ziselor decoperiri recente, cancerul nu este rezultatul hazardului. Precizarea sa a venit dupa revista Science a publicat un articol potrivit caruia cancerul ar aparea ca urmare a unei "loterii" celulare. Originea "descoperirii" este un articol aparut in revista Science, pe 2 ianuarie, care prezenta rezultatele unei anumite corelatii statistice. Astfel, aceasta a fost interpretata ca validand ipoteza potrivit careia cancerul ar aparea ca urmare a unei "loterii" celulare. Integral in Gandul.

UtileFoto: Colaj foto

10 lucruri pe care toti barbatii le adora la femei. Asadar, ce le place barbatilor la femei, cel mai mult si mai mult? Tot sarmul degajat de femei reprezinta un cumul de motive si calitati care duc, pana la urma, la expresia pe care o asteapta toate femeile: "Te iubesc!". In asteptarea cuvintelor magice, iata un top 10 pe care site-ul www.yourtango.com il dezvaluie, facandu-ne cunoscute care sunt chestiile pe care barbatii le adora la femei, potrivit Realitatea.net.

Ce se intampla in corpul tau cand nu ai telefonul cu tine. Dependenta de telefonul mobil a devenit o problema majora, lipsa acestui dispozitiv ducand, in cazul unor persoane, la probleme cognitive si chiar la o senzatie de rau fizic, potrivit unui studiu. Unul dintre primele studii serioase care au cercetat ce se intampla cand oamenii nu au telefoanele mobile la ei a descoperit ca acestia au rezultate foarte proaste cand sunt supusi unor teste mintale, care presupun concentrare si atentie. De asemenea, cercetarea a aratat ca separarea de telefonul mobil poate duce la cresterea ritmului cardiac, dar si la apartia anxietatii si a unor sentimente neplacute, aflam din Click.

Buna pentru potenta: Ce folosesc barbatii chinezi si coreeni, de mii de ani. Este considerata planta cu cel mai puternic efect de reintinerire din intreaga lume. Renumita atat ca afrodisiac, cat si medicament, radacina de ginseng a fost folosita vreme de mii de ani de catre barbatii chinezi si coreeni, care reuseau astfel sa procreeze si la varste de 60 - 70 de ani. Ginsengul este planta cu cel mai puternic efect de reintinerire din intreaga lume. Era cunoscuta si in India antica, fiind mentionata in Atharva Veda pentru capacitatea de a da "forta unui taur" atat barbatilor tineri, cat si celor in etate, scrie EVZ.

Un fruct de sezon, arma impotriva imbatranirii si a cancerului. Mai dulceag decat grapefruitul acest fruct exotic foarte popular si la noi in tara, este originar din Asia si are nenumarate proprietati curative. Pomelo poate fi consumat ca atare dar si sub forma de suc, adaugat in ceai, salate si marinate, pentru aroma sa acrisoara. Pomelo are 0% grasimi si doar 36 de calorii pe suta de grame, ceea ce il plaseaza in topul alimentelor de slabit. Interesant este ca in anii 30 - dieta cu pomelor era populara printre vedetele de la Hollywood, datorita unei enzime din componenta sa care topeste grasimile, potrivit Doctorulzilei.