Acest remediu natural distruge toate celulele canceroase si iti vindeca organismul. Chimioterapia iti distruge corpul, sustin adeptii medicinei naturiste. Asa ca poti incerca acest tratament chiar la tine acasa. Exista mai multe optiuni pentru tratarea cancerului: operatii, radiatie, chimioterapie,imunoterapie, terapie hormonala sau terapie genetica. Cele mai invazive metode sunt radioterapia si chimioterapia. Ambele distrug insa si celulele sanatoase. Din ce in ce mai des, oamenii apeleazala tratamente naturiste. Care este unul dintre ele, pe KFetele.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Riscul mai putin cunoscut al utilizarii retelelor de socializare. Utilizarea retelelor sociale nu provoaca in sine un stres, dar poate amplifica nivelul de ingrijorare fata de problemele apropiatilor, generand un stres "contagios" legat de "costul compasiunii", potrivit unui studiu realizat in randul internautilor americani. Internautii care utilizeaza retele de socializare ca Twitter si Facebook sunt stresati pentru ca "afla despre evenimente care pot afecta viata altor oameni" si nu din cauza acestor platforme online in sine, scrie Realitatea.net.

Obiceiul prost care omoara de doua ori mai multi oameni decat obezitatea. Sedentarismul ar putea cauza, in Europa, de doua ori mai multe decese decat obezitatea, sugereaza un studiu realizat pe parcursul a 12 ani asupra a peste 300.000 de persoane. Potrivit unor cercetatori de la Universitatea Cambridge, in jur de 676.000 de decese sunt cauzate in fiecare an de lipsa de activitate, comparativ cu 337.000 de decese cauzate de greutatea in exces, aflam de la Doctorulzilei.

Ce iubesc barbatii la corpul femeilor si ele nici macar nu stiu. Majoritatea femeilor sunt de parere ca barbatii, in majoritate, fie sunt atrasi de bustul generos, fie de un fund bombat, fie de amandoua, "la pachet". Insa, ultimele studii arata ca in ciuda faptului ca sanii si fundul conteaza in proportie mare pentru barbati, acestia iau in considerare si alte parti ale corpului atunci cand se simt atrasi de o femeie. Asadar, iata ce iubesc barbatii la corpul femeilor si ele nici macar nu stiu, potrivit EVZMonden.

Top 3 alimente care te ajuta sa dai jos burta. Nu este destul sa transpiri la sala pentru a scapa de burta, ci trebuie sa faci si cateva schimbari in dieta. Afla care sunt cele mai bune 3 alimente care te ajuta sa scapi de centimetrii din talie. Avocado nu este considerat degeaba un super aliment. Este plin de fibre, proteine si grasimi sanatoase, care te scapa de senzatia de foame. Nu consuma, insa, mai mult de unul pe zi, deoarece contine aproximativ 300 de calorii. Continuarea pe Sportnews.ro.