Utile: Cum iti dai seama daca ai o boala cu transmitere sexuala; Alcoolul nu dauneaza grav sanatatii? Descoperire neasteptata a cercetatorilor americani; De ce te dor sanii? 9 cauze posibile; Scapa de durerile de cap fara medicamente
De ce te dor sanii? 9 cauze posibile. Disconfortul resimtit la nivelul sanilor nu este un fenomen tocmai rar. Studiile arata ca aproape 70% din femei se confrunta ocazional cu dureri la nivelul sanilor, fara a si exact care ar putea fi motivele acestei sensibilitati. Incercam sa raspundem la frecventa intrebare: "De ce ma dor sanii?". Durerea de sani sau mastalagia cum este numita aceasta in termeni medicali este un lucru frecvent intalnit in randul femeilor de varste diferite. Potrivit specialistilor in obstetrica-ginecologie, de multe ori suferinta este asociata fluctuatiilor hormonale, ceea ce nu exlude insa si alte cauze, printre care si cancerul de san. In consecinta, multe femei se ingrijoreaza atunci cand au parte de dureri in aceasta zona sensibila, temandu-se sa nu fie vorba de un simptom al temutei boli, anunta Adevarul.
Cum iti dai seama daca ai o boala cu transmitere sexuala. Pe langa faptul ca sunt foarte neplacute, bolile cu transmitere sexuala pot duce la complicatii daca nu sunt tratate la timp. Iata cum iti poti da seama daca ai o astfel de infectie. O boala cu transmitere sexuala nu este o rusine, asa ca nu trebuie sa eviti consultul medical. Orice persoana activa sexual poate lua o astfel de infectie. Nu conteaza daca ai un singur partener sau mai multi, daca esti casatorita sau nu, daca ai relatii heterosexuale sau lesbiene - atata timp cat faci sex anal, oral sau vaginal poti sa iei o BTS. Nu uita! Prezervativul ofera protectie impotriva BTS, dar nu in proportie de 100%, informeaza Unica.ro.
Alcoolul nu dauneaza grav sanatatii? Descoperire neasteptata a cercetatorilor americani. Descoperire surpinzatoare a cercetatorilor americani! Consumul moderat de alcool contribuie la recucerea cu pana la 20% a riscului de a dezvolta insuficienta cardiaca arata un studiu efectuat in Statele Unite. Cercetatorii au descoperit ca barbatii de varsta mijlocie care beau un pahar de alcool pe zi prezinta cu risc cu 20% mai mic de a a dezvolta insuficienta cardiaca, in comparatie cu cei care nu beau deloc. In cazul femeilor, riscul este cu 16% mai scazut, potrivit unui studiu citat de Daily Mail. Insuficienta cardiaca este o afectiune care apare atunci cand inima nu mai pompeaza suficient sange organismului si provoaca probleme precum oboseala, dificultati respiratorii sau cresterea pulsului si poate conduce la complicatii severe, scrie Libertatea.
"Medicamentul-minune" pe care il iei in fiecare dimineata. Previne cea mai agresiva forma de cancer de piele. Daca iti incepi ziua cu o ceasca de cafea, nu doar ca vei avea mai multa energie, dar iti vei scadea si riscul de cancer. Oamenii de stiinta americani au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au urmarit 450.000 de femei si barbati timp de 10 ani. Voluntarii aveau aproximativ 63 de ani si la inceputul studiului niciunul nu avea melanom malign. Pana la terminarea cercetarii 3000 au fost diagnosticati cu cancer de piele. Bautorii de cafea, adica 90% dintre participanti, erau mai putin predispusi sa se imbolnaveasca de cancer. Cu cat mai multa cafea consumau, cu atat riscul era mai scazut, potrivit National Cancer Institute, din SUA, anunta DoctorulZilei.ro.
Scapa de durerile de cap fara medicamente. Jumatate dintre romani sufera de dureri de cap si de migrene cel putin o data pe luna, spun statisticile. 50% dintre acestia au astfel de dureri in fiecare saptamana. Atunci cand nu ascund boli grave, aceste dureri pot fi tratate fara medicamente, cu ajutorul plantelor si a unor suplimente naturale. Datorita proprietatilor antiinflamatorii, ghimbirul este unul dintre cei mai puternici aliati naturali impotriva durerilor de cap. Este eficient impotriva cefaleelor, dar si a migrenelor. O solutie rapida, care da rezultate in 30 de minute, este infuzia din radacina de ghimbir. Pui o lingurita de radacina de ghimbir ras intr-o cana, peste care torni apa clocotita, apoi lasi la infuzat aproximativ un sfert de ora, informeaza Adevarul.

România și-a dublat în ultimii 5 ani deficitul comercial cu produse alimentare. În 9 luni am importat aproape 8 milioane de tone de produse agroalimentare
Topul județelor după numărul de teste COVID care se fac în fiecare zi: București pe primul loc, Vrancea pe ultimul / Datele oficiale publicate de Ministerul Sănătății
VIDEO Va deveni Podul peste Dunăre de la Brăila un „muzeu”? „Tocmai a fost emisă autorizația de construire pentru primii kilometri din drumurile de legătură”
ANALIZĂ 44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977: Câte clădiri a consolidat Primăria Capitalei, câte au risc seismic și ce planuri are noua administrație
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”