Ceaiul care previne cancerul si scade colesterolul Ceaiul matca este considerat cel mai sanatos ceai verde si are numeroase beneficii pentru sanatate. Vezi de ce este bine sa il consumi. Matcha este o pudra fina de ceai verde, facuta din frunze proaspete. Are de 10 ori mai multi nutrienti decat ceaiul normal si ajuta organismul sa scape de toxine si de kilogramele in plus. Bun pentru detoxificare. Ceaiul matcha are un nivel mai mare de clorofila decat alte produse asemanatoare. Clorofila ajuta la eliminarea toxinelor din organism, a metalelor si a chimicalelor, precum si la echilibrarea nivelului de hormoni. Previne aparitia cancerului. Un studiu din 2008 a aratat ca antioxidantii din ceaiul matcha inhiba cresterea tumorilor si previne aparitia cancerului. Ajuta la slabit. O cana de ceai matcha pe zi ajuta la pierderea kilogramelor in plus. Substantele pe care le contine mentine ridicata temperatura corpului si stimuleaza arderile, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Nu dormi destul? Racesti mai usor si risti sa te ingrasi! Teoretic, ar trebui sa ne petrecem o treime din viata dormind. Practic, sacrificam orele de somn fie pentru a munci mai mult, fie pentru a ne relaxa dupa o zi obositoare in compania prietenilor, in fata televizorului sau navigand pe internet. Problema este ca, in timp, odihna insuficienta deregleaza functiile organismului si duce la o multime de probleme de sanatate. Ca orice alta carenta, si lipsa somnului este un factor de stres pentru organismul nostru, care reactioneaza si se deterioreaza. Iar specialistii trag semnalul de alarma: tendinta de a ne culca tarziu si de a ne scula devreme este o bomba cu ceas pentru sanatate. Trecem azi in revista cateva din efectele negative ale privarii de somn. Productia de greline si leptine, hormoni ce controleaza apetitul, scade. Urmarea: ni se pare ca avem o foame de lup si ca nu ne vom satura decat mancand portii mari de alimente bogate in calorii si in glucide. Si asa ne ingrasam. Specialistii estimeaza ca luam in greutate circa un kilogram dupa cinci nopti consecutive de somn putin si "rontaiala" multa, scrie Libertatea.

5 greseli pe care le fac barbatii in relatii Barbatii fac uneori greseli pe care nici ei nu le inteleg si ne supara pentru ca pur si simplu nu inteleg lucrurile de care are nevoie o femeie. Vezi 5 greseli fatale pe care le fac barbatii in relatii. Nu este prezent in viata ta. Daca iubitul tau se simte prea confortabil in relatia voastra, poate deveni lenes si uita sa iti acorde importanta cuvenita. Se simte intimidat de tine. O femeie puternica este atractiva si le da barbatilor impresia ca nu trebuie sa aiba nimeni grija de ea. Pentru unii barbati, presiunile de tipul " trebuie sa am grija de ea si sa aduc painea pe masa" ii poate aduce in pragul depresiei. Ceva sau altcineva este mai important ca tine. Poate fi vorba de mama lui, de masina lui, sau de baietii cu care iese la bere in fiecare seara. Echilibrul independentei intr-o relatie poate deveni foarte repede fragil si nici tu nu trebuie sa preiei mereu rolul de sotie geloasa, dar nici nu poti sa accepti sa fii mereu pe locul doi. Nu ii pasa de ce simti tu. Majoritatea barbatilor din ziua de azi au o problema in a intelege femeile si a identifica ceea ce simt ele intr-un anumit moment. Iti tradeaza increderea. Fie ca te minte in legatura cu salariul, orele peste program cu secretara blonda, sau pur si simplu nu se tine de cuvant cu o promisiune solemna, un barbat trebuie sa cunoasca riscurile, conform Unica.

7 semne ca ai probleme cu tiroida Nu resimti nicio durere si nici nu observi schimbari dramatice la nivel fizic sau psihic si, cu toate acestea, afectiunile glandei tiroide iti pot da organismul complet peste cap, fara ca macar sa stii. Inainte sa bagi mana in foc ca nu te numeri printre femeile afectate, e bine sa stii ca 1 din 8 femei din Romania sufera de o tulburare tiroidiana, iar simptomele sunt de cele mai multe ori complet ignorate. Iata ce trebuie sa stii despre aceste afectiuni. 1. Te simti mai mereu obosita. 2. Te confrunti cu tulburari menstruale. 3. Pielea ta si-a modificat aspectul fara o cauza aparenta. 4. Iti cade parul foarte tare. 5. Ai observat modificari ale temperaturii corpului. 6. Starea ta de spirit se schimba de la o zi la alta. 7. Greutatea ta fluctueaza frecvent. Complet pe Elle.ro.

Ce inseamna, de fapt, preludiul Preludiul nu este deloc simplu sau nesemnificativ" Momente complice de senzualitate, care ascund secrete de nebanuit si pot concentra toate neintelegerile sau asteptarile cuplului. Ochii sclipesc, obrajii se imbujoreaza" M., 31 de ani, evoca cu placere aceste momente intime: "Ador sa ma simt alintata de mangaierile lui, sa ii intalnesc pielea sub asternuturi, sa ii simt mainile care ma cauta, sa ii explorez trupul, sa ii simt mirosul si sa il vad ca se abandoneaza placerii..." Imaginile defileaza, unele mai senzuale decat altele. Un subiect fierbinte, manifestarea delicata sau pasionala a iubirii ori atractiei. Pregatire senzoriala pentru dragoste, preludiul starneste imaginatia si dorintele unora, in timp ce pentru altii este o sursa de neliniste. Moment al intalnirii corpurilor si expresie a dorintei, el concentreaza mizele relationale ale cuplului: grandioase " cand dorinta circula liber, problematice " cand dificultatile, frustrarile si vina mocnesc, scrie Psychologies.