4 mituri despre dieta pe care poti sa le ignori. La tot pasul, auzi noi si noi mituri legate de dieta. Si din pacate, acest lucru nu se va sfarsi prea curand. E destul de greu sa te adaptezi unui stil de viata sanatos, asa ca asigura-te ca stii care sunt miturile pe care trebuie sa le ignori. Nu de putine ori ti se spune sa nu mananci dupa 6, dupa 7 sau dupa 8 seara. Acesta este unul dintre cele mai frecvente mituri legate de dieta, asa ca nu il lua in calcul. Daca esti activa in partea a doua a zilei, e perfect normal sa mananci la aceste ore. Gresit este sa dormi imediat dupa ce ai mancat, pentru ca in acel moment toate grasimile se vor depune pe corpul tau, potrivit Perfecte.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Acestea sunt lucrurile pe care nu ar trebui sa le faci niciodata in pat. Iata un ghid cu ce nu trebuie sa faca o femeie in pat. Daca vrei sa alungi plictiseala si rutina din dormitor si sa-ti redescoperi sexualitatea interna, iata de unde trebuie sa incepi. Evita aceste 5 pacate sexuale pe care le fac multe femei si nu vei mai fi niciodata singura: Sa plangi. Daca ar exista un top al celor mai rele lucruri pe care o femeie le-ar putea face in pat, plansul ar fi de departe castigator. Nu doar ca il va face sa creada ca este un amant slab, insa te va face si pe tine sa pari isterica. In plus, exista dovezi stiintifice care confirma faptul ca plansul este un impediment important in ceea ce priveste sexul. Continuarea pe KFetele.ro.

Ce se intampla cu contul tau de Facebook dupa ce mori. Facebook le va permite utilizatorilor sa aleaga "un mostenitor" pentru contul lor de socializare ("legacy contact"). Aceasta persoana se va ocupa de postarile pe Facebook, dupa moartea proprietarului de drept. Totodata, utilizatorii vor putea alege sa-si stearga complet prezenta de pe Facebook. Facebook si alte servicii de internet se afla prinse la mijloc, intre respectarea intimitatii celor morti si doleantele familiilor indurerate, scrie The Wall Street Journal, citat de Gandul.

Ce boala grava poate provoca un banal herpes. O tehnica noua de a studia infectiile din interiorul celulelor cu virusul herpes simplex tip 1 (HSV1) a fost dezvoltata de catre laboratoarele de la Universitatea New Mexico, Universitatea Brown si Institutul House Ear. HSV1, cauza unei inflamatii comune, persista in stare latenta in interiorul celulelor nervoase. Re-activarea si dezvoltarea infectiilor HSV1 contribuie la declinul cognitiv asociat cu boala Alzheimer, anunta Realitatea.net.

Uite ce trebuie sa bei dupa o noapte de alcool ca sa-ti revii sigur. Nu stiai-asta. Putin cunoscut in tarile occidentale, la romani exista o sumedenie de traditii legate de virtutile purificatoare si energizante ale acestei licori. Faima cea mai mare si-a castigat-o borsul prin aceea ca are capacitatea, inca neexplicata de stiinta, ca trezeste omul din betie. Mai mult, el inlatura mai toate simptomele intoxicatiei cu alcool (ale mahmurelii), fiind un remediu fara egal in aceasta directie. Este perfect in cazul bolilor respiratorii cronice: bronsita, astm, sinuzita, adjuvant in tuberculoza, alcoolism, indigestie, voma, oboseala cronica, scrie KFetele.ro.