Cum sa slabesti in opt zile cu dieta armatei israeliene. Dieta armatei israeliene a devenit populara in 1970 si te ajuta sa slabesti pana la zece kilograme in opt zile. A fost promovata ca fiind alimentatia noilor recruti din cadrul Fortelor de Aparare Israeliene.Dieta dureaza opt zile, impartite in patru perioade de cate doua zile, in care ai voie sa mananci un singur aliment, sa bei o cafea slaba si sa consumi ceai in cantitati nelimitate, informeaza Unica.ro

UtileFoto: Colaj foto

De ce te ingrasi cand mananci putin? Dietele "crash" (intensive) nu sunt potrivite pe termen lung pentru pierderea in greutate, a avertizat un nutritionist german citat de agentia DPA. Georg Abel, profesor la Universitatea de Stiinte Aplicate din Saarbruecken sustine ca o reducere initial drastica a aportului de calorii determina organismul sa arda rezervele de carbohidrati glycogen, proces care este insotit de pierderea de apa din organism, grasimea nefiind afectata in mod semnificativ, scrie DoctorulZilei.ro.

Carmen Bruma te invata cum sa obtii un par mai sanatos, mai bogat si mai stralucitor. Parul cret, uscat, incalcit, casant sau gras poate fi dat uitarii acum, pentru ca podoaba capilara isi redobandeste sanatatea si stralucirea cu ajutorul uleiului din seminte de canepa! Nutritiv, regenerant si revitalizant, tratamentul cu ulei de canepa este perfect pentru hidratarea optima a scalpului si stoparea caderii parului. Folosita cu regularitate, o data pe saptamana, terapia hraneste in profunzime si netezeste parul, oferindu-i elasticitatea si volumul pe care ti le-ai dorit intotdeauna. Potrivit pentru toate tipurile de par, uleiul de canepa hraneste fibra capilara si reda elasticitatea si volumul parului, conferindu-i in acelasi timp stralucire. Tratamentul este ideal pentru oricine doreste sa isi mentina un par frumos si sanatos printr-o metoda 100% naturala, dar se dovedeste extrem de eficient si in cazul celor care se vopsesc cu regularitate sau se coafeaza la temperaturi ridicate, deci parul lor are o nevoie intensa de hidratare, potrivit teen.unica.ro.

Ghimbirul arde iute kilogramele. Este o radacina cu o forma extrem de particulara si coaja sidefie. Cat despre gustul si aroma lui, iti plac sau nu. Cale de mijloc nu prea exista. Cert este ca ghimbirul ar trebui sa faca parte din colectia de plante pentru acest sezon al oricarei pasionate de cooking si sanatate. Ghimbirul e folosit in bucatarie si innobileaza orice prajitura sau aluat, de la clasica turta dulce pana la prajiturelele simple sau ingenioase, combinat cu morcov, dovleac sau alte fructe. O idee ingenioasa de gustare pentru copii sau musafiri este si ghimbirul uscat si usor zaharisit in zahar de trestie, amestecat printre alte fructe confiate, migdale, alune de padure sau caju. De asemenea, parfumeaza si schimba gustul unei salate de fructe de sezon, relateaza Ce se intampla doctore?.

Iata de ce barbatii mimeaza orgasmul. Practica mimarii orgasmului este adesea asociata femeilor, dar statisticile arata ca si barbatii mimeaza climaxul, iar motivele pentru care o fac nu difera atat de mult de cele ale reprezentantelor sexului frumos.Doctorul Abraham Morgentaler scrie, in noua sa carte intitulata "De ce mimeaza barbatii orgasmul: adevarul neasteptat despre barbati si sex", ca 31% din barbati au marturisit ca s-au prefacut cel putin o data in viata ca au atins climaxul.Morgentaler a ajuns la concluzia ca 31% din barbati au mimat, macar o data, orgasmul in cei 25 de ani de experienta ca medic care trateaza disfunctiile sexuale masculine. Astfel, el a ajuns la concluzia ca practica mimarii nu este specifica doar femeilor, ci este relativ des intalnita si in randul barbatilor, scrie Lyla.ro.

Uimitor. Ce schimbari se petrec in corpul tau daca nu fumezi 30 de zile. Chiar si la 20 de minute dupa ce ai renuntat la fumat, apar primele efecte pozitive asupra plamanilor si creierului. Insa daca nu fumezi deloc timp de 30 de zile, schimbarile sunt uimitoare. Dupa 20 de minute: In acest interval, pulsul si tensiunea arteriala revin la normal. De asemenea, mainile si picioare devin mai calde. Probabil ai remarcat faptul ca atunci cand fumezi, inima iti bate mai rapid si simti ca nu ai suficient aer in plamani. De asemenea, ai senzatia de sufocare si usoara ameteala. Toate acestea se datoreaza aritmiei (pulsului neregulat) si presiunii arteriale ridicate. Mai multe informatii pe DoctorulZilei.ro.