Cel mai vechi "medicament" natural. E la indemana oricui si poate trata numeroase boli. Musetelul numit in unele locuri si romanita, este una dintre cele mai vechi si folosite plante medicinale. Creste pretutindeni, pe marginea drumurilor, ogoarelor, pe langa case. Contine ulei volatil, apigenina, umbeliferona, eterul metilic al umbeliferonei, acid salicilic, fitosterine, subsante glicozidice, acid clorogenic, camilina, vitamina B1, vitamina C, substante minerale, matricina. Continuarea pe Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

4 tipuri de femei cu care barbatii nu vor sa se insoare. Unele femei nu reusesc sa tina un barbat langa ele si poate ca exagereaza cu anumite idei fixe sau trasaturi de personalitate neplacute. Sefa de la catedra. Ea nu se poate abtine sa nu comande, eventual pe ton rastit ceea ce vrea. Ea stie ce vrea si se asigura mereu ca toata lumea ii cunoaste nevoile. Care sunt cele 4 tipuri de femei cu care barbatii nu vor sa se insoare, in Libertatea.

Obiceiuri care te fac sa pierzi kilograme. Stiai ca e bine sa bei apa cu gheata? Cercetatorii au gasit conexiuni intre anumite obiceiuri si cresterea sau scaderea in greutate a oamenilor. Sunt cateva lucruri abslout banale, de care habar nu aveai ca iti pot influenta greutatea. Crescand aportul zilnic de apa poti sa pierzi in greutate. Asigura-te ca apa este foarte rece, eventual cu gheata. Cercetatorii germani au descoperit ca persoanele care beau pana la sase cani de apa rece pe zi, metabolismul lor este mai "odihnit" cu 12%. Continuarea pe Kfetele.ro.

Reguli despre sex pe care putina lume le stie. Toata lumea este de parere ca se pricepe la sex, insa potrivit ultimelor studii in materie de sexualitate, exista reguli despre sex pe care putina lume le stie, care se aplica in toata lumea. Asadar, regulile despre sex sunt pe deoparte amuzante, pe de alta parte se pot dovedi a fi utile, pentru unele persoane, dupa cum anunta sexologii, potrivit EVZMonden.

Stii de ce torc pisicile? Pisicile sunt printre cele mai iubite animale de companie, insa multi habar nu au motivul pentru care micutele feline torc. De ce torc pisicile? Specialistii spun ca este un semn ca se simt bine. Torsul ar putea fi interpretat drept un semn ca pisica se simte confortabil, insa exista si alte situatii in care pisicile torc, cum ar fi momentul in care alapteaza, scrie Animalzoo.ro.