Ce beneficii are sucul de patrunjel. Patrunjelul este o planta plina de vitamine si antioxidanti, cu o multime de efecte benefice pentru organism. Vezi ce beneficii are sucul de patrunjel pentru sanatatea ta. Patrunjelul este folosit in tot felul de preparate pentru gustul delicios, dar putina lume stie cate beneficii aduce el organismului. Patrunjelul este bogat in vitamine, printre care vitamina C, B12, K si A. Cu alte cuvinte, patrunjelul iti ajuta sistemul imunitar sa functioneze normal, iti tonifica oasele si sprijina buna functionare a sistemului nervos. Patrunjelul ajuta la buna functionare a rinichilor si la eliminarea apei acumulate in exces. Pe de alta parte, planta contine oxalati, care pot provoca probleme serioase persoanelor cu boli ale rinichilor sau care fac pietre la vezica urinara, noteaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Ce drepturi ai ca membru al asociatiei de proprietari? Membrii asociatiei de proprietari beneficiaza de anumite drepturi. Iata cateva dintre acestea: - sa participe la adunarea generala a asociatiei de proprietari, sa aleaga si sa fie alesi in structura organizatorica a asociatiei; - sa solicite si sa primeasca explicatii cu privire la calculul cotei de contributie afisat pe lista de plata si sa conteste, daca e cazul, in scris, la comitetul executiv al asociatiei de proprietari, in termen de 10 zile de la afisarea listei, cuantumul stabilit al acestei cote; - sa solicite, in baza unei cereri catre presedintele asociatiei de proprietari, diminuarea temporara a cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei (reducerea cheltuielilor de intretinere, dar nu si a cheltuielilor comune), daca lipsa din apartament este de cel putin 15 zile calendaristice pe luna; - sa puna intrebari si sa solicite explicatii comitetului executiv, referitoare la activitatea asociatiei de proprietari. Integral in Libertatea.ro.

Cum dejucam manipularea. Favorizate de idealurile societatii moderne, conduitele manipulatoare si sadice devin o normalitate. Prin ce se caracterizeaza acestea? Cum sa recunoastem un individ caruia ii place sa ne vada suferind? In ce maniera trebuie sa reactionam? Repere concrete pentru a nu ne lasa manipulati. Cartea lui Freud Nelinistea in societate (1929) a demonstrat cat de mult il influenteaza socialul pe individ. Daca era patriarhala, puritana, moralizatoare, implica refularea dorintelor, rusinea si vinovatia, timpurile in care traim, cu o imensa permisivitate si un individualism atroce, induc manipularea, rautatea, cinismul. In Omul fara gravitate, psihanalistul Charles Melman sublinia noile moduri de functionare psihica de tip pervers in relatiile cu ceilalti. Acum se pare ca ne lovim de o conceptie sadomasochista a relatiilor, unde "cultura" rezultatului incita la instrumentalizarea celuilalt fara scrupule, mai ales daca aceasta este necesara progresului pe scara sociala. Obligativitatea de a fi frumosi, bogati, cu cariere impresionante si vieti fabuloase, reprezinta un ideal narcisic, care tinde sa genereze adulti imaturi pentru care propriii copii vor deveni concurenti, scrie psychologies.ro.

Ce spun mainile despre sanatatea ta. Cand te-ai uitat ultima oara cu atentie la mainile tale? Daca nu stiai, iti pot da indicii clare despre sanatatea ta. Vezi ce poti afla, daca le examinezi. Iti tremura mainile. Daca observi ca mainile tale incep sa tremure deodata, nu este cazul sa te panichezi. Poate ai baut prea multa cafea ori iei pastile care iti pot da aceste efecte adverse. Totusi, daca ti se intampla frecvent sa iti tremure mainile, este indicat sa mergi la medic. De cele mai multe ori, boala Parkinson da astfel de simptome. Ai unghii subtiri si exfoliate. Daca unghiile tale sunt subtiri si se rup repede, suferi de o deficienta de zinc, un nutrient important, care ajuta la cresterea si innoirea celulelor pielii. Integral in Unica.ro.

Ce vraji mai fac fetele? 11 utilizari secrete pentru produsele de toaleta de zi cu zi. Atentie! Urmatorul articol poate crea frustrari in randul persoanelor care nu au stiut ca exista solutii atat de simple la probleme cu care ne confruntam toti aproape zilnic. Partea buna este ca aceste 11 secrete iti vor usura viata si te vor transforma intr-un adevarat vrajitor in ochii celor ce nu stiu cate intrebuintari pot avea niste obiecte banale de prin casa. 1. Lama de ras Poate fi folosita pentru a indeparta scamele de pe haine sau surplusul de material. 2. Acetona Curata cu succes petele de marker permanent. 3. Placa de intins parul Netezeste hainele mai ceva ca un fier de calcat. Adio, haine sifonate! 4. Rujul In cazul in care ai ramas fara blush, poate imbujora obrajii cu usurinta. 5. Crema de ras O poti folosi in loc de frisca. Glumesc. Indeparteaza foarte bine petele de machiaj de pe haine. Continuarea in Libertatea.ro.