Sfintii Mucenici: Traditii de 9 martie. Ce este bine sa faci in aceasta zi. Praznuirea celor 40 de mucenici este probabil sarbatoarea preferata a barbatilor deoarece traditia spune ca vinul baut in aceasta zi se transforma in putere de munca pentru tot anul. Astfel, se beau 40 de pahare de vin in cinstea celor 40 de mucenici. Continuarea in Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Ce sa mananci ca sa te menti in forma. Nu stii ce sa mai pregatesti astfel incat silueta sa nu aiba de suferit? Iata cateva idei care un vor afecta forma in care te afli. Paste cu rosii si busuioc. Pastele contin destule fibre pentru a satura si pe cea mai gurmanda persoana, fara sa aiba prea multe calorii. Si, spre deosebire de alte alimente folosite in diete, pastele sunt foarte nutritive, potrivit RTV.net.

Tigarile sunt daunatoare... dar nu numai. Uite 3 beneficii ale fumatului! Fumatul dauneaza grav sanatatii. Asta o stim cu totii, insa in orice rau exista si o umbra de bine. Pana si in cazul tigarilor e valabila zicala, deoarece se pare ca fumatul are si cateva beneficii... Care sunt acestea aflati din Libertatea.

5 lucruri care nu trebuie spuse femeilor niciodata! Cand dau piept cu situtii complicate, barbatilor le place sa spuna despre femei ca sunt greu de inteles. Atunci cand vine vorba despre lucrurile care trebuie spuse si cele pe care ar fi mai bine sa le pastreze pentru ei, domnii dau adesea cu bata-n balta. Iata lucrurile care nu trebuie spuse niciodata unei femei, in Click.

Semne ca relatia de cuplu este sanatoasa. Sunt numeroase trasaturi comportamentale si relationale emblematice pentru o relatie de cuplu sanatoasa, implinitoare. Multi dintre noi stim prea bine care sunt chiar daca uitam, in timp, sa le punem in practica: a-l asculta pe partener si a fi ascultat/a, a rade impreuna, a folosi argumente si a fi tolerant in discutiile contradictorii, a face sex periodic, a iesi in oras si asa mai departe. Iata, insa, care sunt principalele 7 semne ale unei relatii de cuplu sanatoase, pe EVZMonden.

5 metode de a scapa rapid de celulita. Celulita este cel mai mare cosmar al unei femei. Daca te-ai saturat de cremele scumpe si de tratamentele cosmetice care nu dau niciun rezultat, ti-am pregatit 5 metode de a scapa rapid de celulita, fara prea mult efort. Inestetica coaja de portocala, asa cum o numim cel mai des, da mari batai de cap reprezentantelor sexului frumos. Daca pe timp de iarna nu ne deranjeaza foarte mult, vara vrem sa dispara ca prin minune. Iata 5 metode de a scapa rapid de celulita, in Click.