Salata care combate cancerul de colon. Alimentatia joaca un rol important in combaterea bolilor, inclusiv a cancerului. Un exemplu in acest sens este cazul lui Chris Wark, care la varsta de 26 de a fost diagnosticat cu cancer de colon in stadiul trei. Chris a fost supus unei interventii chirurgicale pentru a se trata dar a renuntat la chimioterapie si in loc a decis sa combata boala prin alimentatie. In final, a invins cancerul. Chris Wark a adoptat o dieta raw vegana si s-a axat pe consumarea unei varietati mari de fructe si legume proaspete. Este important sa retineti ca salata de mai jos nu are carne, branzeturi sau oua. De asemenea, este important sa retineti ca Wark nu mananca fructele si legumele la aceeasi masa ci le include in dieta lui pe tot parcursul zilei. El sustine ca de la 6-10 portii de fructe si legume pe zi pot ajuta in tratarea cancerului. Salata pe care o consuma Chirs contine din plin fibre alimentare si antioxidanti care pot ajuta organismul sa combata aceasta boala, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Detoxifierea uterului in mod natural. Daca vrei sa tii o cura de detoxifiere ca la carte, ar trebui sa vizezi toate organele care filtreaza toxine: ficatul, rinichii, intestinul, dar sa nu uiti de acele parti ale corpului care pot fi foarte grav afectate de substantele nocive. Vezi cum se face detoxifierea uterului in mod natural. O cura de detoxifiere este sistemica. Nu poti pretinde ca poti detoxifia doar ficatul, uterul, intestinul sau rinichii, fara sa cureti intregul organism. Toxinele nu se depoziteaza numia intr-un organ sau altul si nu afecteaza doar o parte a corpului. Substantele toxice pentru organism fac rau intregului sistem, oriunde ar fi acumulate, fie ca sunt depuse in pliurile intestinale, in celulele ficatului, sau in tesuturile care se pregatesc sa hraneasca un prunc, anuntaUnica.ro.

Alergii si plante: ce anume provoaca ce alergii si in ce perioada. Oficial este primavara! Nu pentru toti, insa, aceasta este o veste buna. Primavara este anotimpul in care apar cel mai frecvent manifestari ale alergiilor. Acest lucru este cauzat in principal de polenul eliberat de plante. Afla mai multe despre aparitia alergiilor de mai jos! In general, responsabili de producerea alergiilor sunt polenul si praful. Sunt cunoscute 3 tipuri de alergii sezoniere: cea de primavara, cauzata de polen, care debuteaza la jumatatea lunii martie si care se sfarseste in iunie, cea de vara, provocata de polenul gazonului, fanului, secarei sau porumbului si alergia de la sfarsitul verii, care apare de la polenul erbaceelor. Iarba si pomii elibereaza polenul in aer, iar acesta este imprastiat de vant. Conform specialistilor, cel mai mare nivel de polen este intre orele 5 si 10 dimineata. Pomii care provoaca cel mai adesea reactii alergice sunt stejarul, ulmul, mesteacanul, frasinul, plopul si nucul, informeazaLibertatea.

Cinci probleme de sanatate pe care o banana le rezolva mai eficient decat medicamentele. Originare din Asia de Sud, bananele contin numeroase substante nutritive, vitamine (A, B, C si E), dar si minerale extrem de importante organismului nostru (azot, fosfor, fier, cobalt, magneziu, zinc, potasiu, sodiu, crom si calciu), o cantitate semnificativa de zahar si un lucru eficient pentru metabolism si un aminoacid esential: triptofanul. Consumul regulat de banane protejeaza impotriva ulcerului. Anumiti computi pe care ii contin creeaza o bariera de protectie in stomac impotriva acidului hidrocloric. Acestea contin, de asemenea inhibitori de proteaza care elimina din stomac anumite bacterii implicate in aparitia ulcerului. De asemenea, se pare ca sunt excelente pentru mahmureala, deoarece au un continut bogat in potasiu. "Mananca una inainte sa te culci sau dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit si vei scapa de simptomele mahmurelii", suna sfatul specialistilor, scrieDoctorulZilei.ro.

Ce sa nu bei niciodata, nici daca mori de sete. Hidtratarea este foarte importanta, insa trebuie sa ai mare grija ce bei. Vezi ce nu ar trebui sa consumi niciodata, nici daca mori de sete. Ceauiurile reci iti pot parea nevinovate, insa adevarul este ca sunt pline de chimicale. Un pahar din aceasta bautura contine aproximativ 250 de calorii si o cantitate foarte mare de zahar. Daca iti place, iti poti face acasa un ceai rece sanatos, in care sa pui miere de albine, in loc de zahar, si sa folosesti fructe proaspete pentru aroma. Ciocolata calda este delicioasa, dar este foarte periculoasa pentru sanatate. Contine foarte multe calorii - peste 700 pe portie, si o cantitate mare de zahar si grasimi nesanatoase. Ar trebui sa o eviti, mai ales daca ai probleme cu inima si ai tensiunea arteriala ridicata, anunta Unica.ro.