Cum sa deschizi o bere cu o foaie de hartie. Ti s-a intamplat sa-ti fie sete si sa nu ai la indemana niciun desfacator? Ai bea o bere la sticla, dar desfacatorul e acasa? Ei bine, pe Internet exista un tutorial in care doritorii invata sa deschida o bere cu o foaie de hartie. Metoda de desfacere e simpla: hartia este impaturita in mai multe parti pe verticala, iar la final bucata obtinuta se indoaie la jumatate, scrie Libertatea.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Ce sa mananci ca sa nu te trezesti noaptea. Ce mananci inainte de culcare iti influenteaza calitatea somnului. Afla ce trebuie sa consumi, ca sa nu te trezesti noaptea. Mierea naturala este considerata un aliment perfect pentru a fi consumat inainte de culcare, potrivit worldhealthinfo.net. Chiar daca este foarte dulce, iti ajuta organismul sa se refaca in timpul noptii. Contine cantitatea ideala de fructoza si glucoza si iti ajuta ficatul sa isi indeplineasca functiile, potrivit Unica.ro.

Legume care sunt mai sanatoase gatite decat crude. Regula potrivit careia este bine ca legumele si fructele sa fie consumate crude nu este una general valabila, anumite vegetale, precum rosiile si morcovii, devenind mult mai nutritive daca sunt gatite, potrivit specialistilor in domeniu. Rosiile, spanacul, morcovii, sparanghelul si ciupercile sunt cinci dintre alimentele care aduc beneficii mult mai mari organismului daca sunt gatite. Mai multe informatii pe Doctorul Zilei.

Cum scapi de petele de pe maini. Cele mai bune metode. Petele de pe maini sunt cauzate in special de inaintarea in varsta, insa aparitia lor poate fi favorizata si mai devreme de alti factori, cum ar fi expunerea pe o perioada prea lunga de timp la soare sau de afectiuni ale ficatului.Insa, aceste pete de pe maini nu prezinta niciun motiv de ingrijorare de cele mai multe ori si exista o serie de metode de a scapa de ele, informeaza Lyla.ro.

Pozitia la calculator. Cum sa stai corect ca sa nu ai dureri de spate sau cap. Astazi, majoritatea locurilor de munca necesita lucrul la calculator timp de sapte-opt ore pe zi, iar daca nu ai o pozitie corecta la birou risti sa ai dureri de cap, spate sau alte probleme pe termen lung. Iata care este pozitia corecta la calculator! Ai dureri de cap, spate sau articulatii dupa o zi de munca? Probabil ca vinovata nu este oboseala, ci pozitia gresita la calculator. Vezi mai jos cum trebuie sa stai corect pe scaun, cum se asaza tastatura, mouse-ul, si monitorul pentru a preveni durerile, potrivit Libertatea.ro.

Cum sa te trezesti in forma de dimineata. Cati dintre noi nu ne trezim cu greu dimineata, fie si dupa un somn multumitor, atat din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ? Nu suntem de fiecare data in cea mai buna dispozitie... momentul desteptarii este esential, e un moment de mare sensibilitate, sustin specialistii. Exista cateva trucuri care pot face diminetile mai usoare. Regula de aur spune ca trezirea trebuie sa se faca lent. Integral pe CSID.ro.