Ce alimente sanatoase si delicioase poti consuma in timpul postului. Avocado, nuca de cocos, prajiturile vegane sunt cateva dintre alimentele sanatoase, dar si delicioase care pot fi incluse in dieta in timpul postului. Postul tinut din motive religioase sau altele reprezinta o perioada in care corpul se poate purifica - curatandu-se de toxine. "In ceea ce priveste alimentatia, avem marele avantaj ca pietele s-au umplut deja cu verdeturi diverse specifice primaverii, din care ne putem pregati zilnic salate mari, ciorbe, ghiveci de legume, nectaruri verzi etc. Asadar, verdeturile primaverii ar trebui sa fie baza meniului nostru zilnic in post", spune nutritionistul Oana Tirpan, potrivit Mediafax.

UtileFoto: Colaj foto

Cele 5 calitati feminine care cuceresc orice barbat. Daca nu ti-ai gasit deja jumatatea inseamna ca, poate, ar trebui sa te analizezi mai bine. Sau sa citesti acest articol! Iata care sunt cele mai atragatoare calitati pe care barbatul modern le doreste la femeia de langa el. Atunci cand impresionezi un barbat, este foarte important sa arati ca ai o viata persoanala fericita si implinita. Si ca o vei pastra la fel chiar si atunci cand ai o relatie. Barbatul modern nu doreste o femeie care sa depinda de el tot timpul - se va simti sufocat. In loc sa renunti la prieteni si familie pentru a-ti petrece tot timpul cu noul barbat din viata ta, asigura-te ca aveti, din cand in cand, program separat, noteaza Elle.ro.

5 motive pentru care sexul este mai bun la 40 de ani decat la 20. La tinerete, alegerile partenerilor nostri nu se bazeaza neaparat pe motivatii sanatoase. De multe ori, ne simtim singuri si vrem sa fim iubiti si, din aceasta cauza, ne entuziasmam la orice ne iese in cale. E clar ca la 40 de ani nu te mai simti ca la 20. Iar cand spunem asta, nu ne gandim numai la aspecte negative. Pentru ca, desi pare greu de crezut, exista cel putin un lucru care merge semnificativ mai bine decat in tinerete. Sexul. Iata de ce, in Libertatea.

Crezi ca esti mintit? Foloseste aceste trei metode ale unui agent FBI pentru a afla adevarul. Cateodata ai senzatia ca oamenii cu care discuti nu sunt pe deplin sinceri cu tine. Sa ii confrunti si sa le spui ca mint poate fi jenant. Provocarea este aceea de a identifica aceste momente in care oamenii incearca sa te insele, fara sa strici relatiile pe care le ai cu ele. Un fost agent FBI dezvaluie trei metode prin care poti afla daca esti mintit in cartea "The Like Switch". Frumusetea acestor tehnici este aceea ca oamenii nu vor realiza ca le folosesti, scrie Business Insider, citat de Gandul.

Cum sa-ti intinzi parul fara placa. Daca ai parul cret si vrei sa experimentezi cu coafuri ce presupun un par drept, dar nu vrei sa investesti inca de la inceput intr-o placa, exista totusi o solutie - iti poti indrepta parul cu ajutorul agrafelor. Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti indrepta parul in mod natural este sa te speli ca de obicei, sa folosesti un balsam la final si sa te piepteni foarte bine la final, cand parul este inca umed, pentru a indrepta cat mai mult parul. Daca ai la indemana si un ulei special pentru par, acum e momentul sa il folosesti. Apoi, intinde bine cu mana suvita cu suvita si prinde tot parul in agrafe mari, din zece in zece centimetri, scrie Unica.