Cele mai bune uleiuri anticelulitice. Celulita nu este ceva de care poti scapa intr-un timp scurt, insa cu multa perseverenta si mai ales cu produsele potrivite, poti imbunatati considerabil aspectul pielii. De-a lungul timpului noi am incercat mai multe solutii anticelulita - tratamente naturale, creme profesionale, uleiuri si multe altele. Astazi insa, ne-am oprit asupra uleiurilor si ti-am facut o lista de recomandari cu cateva dintre cele mai eficiente. Iata care sunt acestea: Uleiul de portocale. Bogat in vitamina C, acest ulei parfumat se absoarbe rapid in piele si lupta eficient cu celulita. Totusi, daca ai pielea foarte sensibila, nu e indicat sa il folosesti. Uleiul de piper negru. Masajul cu acest ulei accelereaza circulatia sangelui si poate duce la inrosirea pielii, pentru cateva minute. Cel mai bine ar fi sa amesteci doua picaturi cu niste ulei de migdale sau chiar cu ulei de masline. Totusi, se spune despre el ca ar face minuni impotriva celulitei, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Indulcitorul care combate cele mai agresive cancere. Zaharina, indulcitor artificial al carei consum a fost legat timp de mai multe decenii de aparitia cancerului, ar putea avea un efect inhibitor asupra celulelor cancerigene, potrivit unui studiu ale carui rezultate au fost publicate marti de Universitatea din Florida (UF), relateaza EFE. Studiul releva ca zaharina "are capacitatea de a inhiba o enzima prezenta in multe tipuri de cancer", care face ca "celulele tumorale sa supravietuiasca si sa intre in metastaza", noteaza intr-un comunicat Robert MacKenna, profesor de Biochimie si Biologie Moleculara a Facultatii de Medicina a UF. Cercetatorii cred ca zaharina ar putea astfel contribui la dezvoltarea de medicamente care sa duca la "tratarea cancerelor mai agresive care afecteaza sanii, ficatul, prostata, rinichii sau pancreasul", anuntaDoctorulZilei.ro.

Astenia de primavara ascunde boli grave. Unora, venirea primaverii le aduce o schimbare de stare inexplicabila. Obisnuim sa-i spunem astenie si sa o trecem cu vederea. Insa in spat e le simptomelor ei se pot ascunde boli. Oboseala este printre primele semne ale asteniei. Este ca un semnal de alarma ce nu trebuie ignorat. De cele mai multe ori, este insotita de dureri de cap, de nervozitate, de palpitatii si de stari contradictorii. Capacitatea de concentrare si de gandire scade simtitor, la fel ca si apetitul sexual. Pot aparea si dureri de spate, abdominale, musculare, in piept . Toate acestea pot fi diagnosticate si tratate corespunzator. Afla din numarul de maine al revistei Libertatea pentru femei cum poti invinge astenia de primavara, dar si multe alte detalii despre aceasta afectiune de sezon, informeazaLibertatea.

Cum iti detoxifici organismul cu lamaie si carbune activ. Limonada neagra este bautura cu cea mai mare putere de detoxifiere. Vezi cum o prepari si la ce ajuta. Limonada neagra se prepara cu lamaie si carbune activ. Carbunele este format din cenusa incalzita la temperaturi ridicate, apoi tratata cu alti agenti naturali, pana cand devine o pudra, potrivit prevention.com. Substanta obtinuta actioneaza ca un magnet in organism, atragand toxinele, metalele grele precum mercurul si gazele care provoaca balonare. Motivul pentru care este indicat sa pui carbune activ in limonada, si nu in alte sucuri sanatoase, este ca acesta nu stie sa faca diferenta intre substantele bune si cele rele si atrage si nutrientii, nu doar toxinele. De altfel, este indicat sa consumi carbunele activ dimineata, pe stomacul gol, ori la o ora, doua dupa masa, scrieUnica.ro.

Sase intrebari prin care iti verifici sanatatea creierului. Ce risc ai de dementa? Dementa nu este o simpla boala, ci un termen care se foloseste pentru un grup de afectiuni care distrug creierul. Exista mai mult de 200 de tipuri de dementa, insa Alzheimerul, care reprezinta 60-70% dintre cazuri, este cea mai cunoscuta forma. Una dintre caracteristicile Alzheimerului este micsorarea creierului, afectand initial hippocampusul, zona asociata cu memoria. Trebuie stiut ca dementa nu este o parte normala a procesului de imbatranire, asa cum ar crede multi, si ca este foarte important sa se faca teste atunci cand se observa primele semne. Iata un test care poate trage un semnal de alarma atunci cand este nevoie, anuntaDoctorulZilei.ro.