Masa de Paste, mai periculoasa decat cea de Craciun! Consumate "ca haplea", drobul, friptura sau stufatul de miel ne pot trimite la urgente! Nu mai este foarte mult pana la Paste si, pentru multi dintre noi, un mare prilej de bucurie, pe langa simbolistica religioasa a Invierii Domnului, este ospatul alaturi de cei dragi. Nutritionistii ne avertizeaza insa asupra riscurilor. Continuarea pe Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Zece motive pentru care se cearta cuplurile. Sexul, curatenia in casa si vacantele se numara printre cele zece motive principale ale certurilor in cuplu, multe dintre conflicte fiind provocate nu de anumite fapte ci de modul in care acestea sunt rememorate, potrivit dailymail.co.uk. 1. Sexul - acesta este unul dintre motivele despre care de cele mai multe ori nu se vorbeste, pentru ca discutia ar putea sa ii faca pe ambii parteneri mai constienti de aceasta problema atunci cand sunt in pat, scrie Mediafax.

7 boli care se agraveaza primavara. Daca in sezonul rece v-ati alimentat gresit, este posibil sa fiti mai predispusi racelilor si gripelor de primavara ori depresiei sezoniere.Principalele sfaturi ale medicilor: incercati sa va refaceti resursele de vitamine si minerale, petreceti cat mai mult timp in aer liber si faceti miscare, potrivit Doctorul zilei.

Cum te taxeaza operatorii telecom fara sa stii. Orange, Vodafone si Telekom cei mai importanti operatori de telefonie mobila de la noi, ii taxeaza corespunzator pe utilizatorii recalcitranti care folosesc abuziv serviciul Relatii cu Clientii. "Pentru a putea oferi clientilor sai asistenta prompta, eficienta si de calitate la Serviciul de Vanzari si Relatii cu Clientii, Telekom Romania Mobile si Telekom Romania isi rezerva dreptul de a limita accesul gratuit la acest serviciu pentru clientii care il folosesc in mod abuziv", aflam din Capital.

Ce trebuie sa faci daca esti dependent de dulciuri. Exercitiile fizice ar putea genera o anumita stimulare cognitiva care interfereaza cu gandurile despre poftele alimentare. Disciplina unor plimbari regulate, efectuate pentru a infrana pofta dupa un anumit aliment, ar putea ameliora la randul ei capacitatea persoanelor supraponderale de a face alegeri alimentare sanatoase si de a respecta apoi acele alegeri, noteaza Click.