Siropul care topeste grasimea de pe burta. Nu ai nevoie de tratamente scumpe, pentru a scapa de grasimea de pe burta. Incearca un sirop pe care il poti prepara acasa si care te ajuta sa ai o silueta perfecta. Toata lumea are grasime pe burta, inclusiv oamenii care au un abdomen plat. Cand, insa, ai prea multi centimetri in talie, sanatatea ta este in pericol, potrivit webmd.com. Daca o parte din grasime este sub piele, alta poate fi in jurul inimii, plamanilor sau ficatului si poate provoca probleme grave de sanatate. Iti poti da seama daca esti in pericol cu ajutorul unui centimetru. In mod normal, femeile nu ar trebui sa aiba mai mult de 90 de cm in talie. Principalele cauze care duc la aparitia grasimii pe burta sunt sucurile carbogazoase, lipsa exercitiilor fizice, consumul ridicat de calorii, lipsa somnului sau fast-food-ul, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Alimentul-medicament cu efecte miraculoase asupra organismului. Urzica este un aliment, dar reprezinta, in acelasi timp, si un medicament, avand efecte miraculoase asupra organismului. Medicul Gheorghe Bunciu din Drobeta Turnu Severin, specializat in investigatii cu biorezonanta, recomanda bolnavilor care ii trec pragul unul dintre cele mai populare tratamente impotriva anemiilor, bronsitelor si astmului: cura de o saptamana cu urzici. Potrivit medicului, consumul de urzici inlatura bacteriile, accelereaza metabolismul si ajuta si la slabit. "Urzica este un miracol pentru organismul uman, multi o considera alimentul omului sarac, fiindca planta se gaseste pe toate drumurile, dar gresesc, intrucat urzica este, daca vreti, un aliment care poate rivaliza cu oricare altul din cele mai luxoase restaurante din Occident. Alaturi de spanac, ea contribuie la detoxifierea rapida a organismului, eliminand toxinele acumulate de-a lungul sezonului rece", explica dr. Bunciu, anuntaDoctorulZilei.ro.

Ce sa nu faci niciodata inainte de culcare. Un somn linistit este esential pentru a fi sanatoasa. Afla ce nu ar trebui sa faci niciodata inainte de culcare, ca sa dormi bine. Folosesti smartphone-ul sau tableta. Numeroase studii au aratat ca dispozitivele electronice precum smartphone-ul, tableta sau televizorul iti pot afecta somnul, potrivit prevention.com. Cercetatorii recomanda sa eviti expunerea la lumina albastra cu cel putin o ora inainte de culcare, daca vrei sa dormi bine. Bei cafea. O cana de cafea contine o cantitate mare de cofeina, asa ca ar trebui sa eviti sa o bei inainte de culcare. Tine cont ca iti ramane in organism pana la 12 ore, asa ca abtine-te de la cafea dupa pranz, daca vrei sa dormi bine, informeazaLibertatea.

Ce boli poti face de la ticurile nervoase. Stii, probabil, ca nu este bine sa iti rozi unghiile sau sa ii trosnesti degetele, dar tot o faci. Vezi cum te pot imbolnavi obiceiurile zilnice care ti se par nevinovate. Cand iti rozi unghiile, iti afectezi cresterea unghiilor, acestea devenind mai scurte si mai late, potrivit prevention.com. In plus, acest obicei duce la decolorarea unghiilor si raspandirea ciupercilor in gura. Daca ai acest tic nervos, este indicat sa mergi la un terapeut si sa afli ce anume iti declanseaza starea de nervozitate. In plus, ai putea sa iti faci manichiura mai des, iar gandul ca ai platit pentru a avea unghii frumoase te-ar putea opri din dorinta de a le distruge. Daca nu iti trosnesti degetele non-stop, nu ai motive de ingrijorare. Cand, insa, faci constant asta, risti sa iti slabesti articulatiile si sa faci artrita. Acest obicei trebuie evaluat de un terapeut, care iti va spune ce anume te streseaza si iti provoaca dorinta de a-ti trosni degetele, scrieUnica.ro.

Super-alimentul care poate intineri creierul cu 11 ani. Spanacul si alte legume cu frunze verzi, consumate zilnic, ar putea preveni pericolul degenerarii pana la dementa, sustin cercetatorii de la Universitatea Rush din Chicago (SUA) care au evaluat anual dieta si capacitatea mentala a aproximativ 950 de persoane in varsta, pe o perioada de doi pana la 10 ani, scrie telegraph.co.uk. Participantii, care au avut o varsta medie de 81 ani, au fost supusi la 19 teste pentru evaluarea functiei lor mentale. Cei care au mancat legume cu frunze verzi, cum ar fi spanac si varza creata, o data sau de doua ori pe zi inregistreaza un declin cognitiv semnificativ mai mic decat cei care nu au avut acest obicei alimentar, chiar si atunci cand au fost luati in considerare si alti factori, cum sunt educatia, exercitiile fizice si istoricul familial de dementa, anuntaDoctorulZilei.ro.