Boli de piele care ascund alte afectiuni. Bolile de piele pot afecta pe oricine, iar uneori pot ascunde alte probleme de sanatate, mult mai grave. Vezi care sunt acestea. Eczema este o inflamatie cronica ce cauzeaza roseata si mancarime, iar specialistii citati de yahoohealth.com sustin ca exista o legatura intre aceasta boala si problemele de somn sau cele articulare. Studiile au aratat ca oamenii care sufera de eczema sunt mai predispusi sa aiba probleme cu oasele si sa sufere de fracturi. In cazuri grave, eczema este tratata cu steroizi care, in timp, afecteaza densitatea osoasa si contribuie la aparitia fracturilor. Psoriazisul este o boala autoimuna, in care celulele se inmultesc prea repede si formeaza o suprafata lucioasa pe piele. In multe cazuri, apare alaturi de artrita sau alte boli articulare, dar medicii sustin ca multe tratamente pentru aceasta afectiune a pielii sunt eficiente si pentru cele ale articulatiilor, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Fructul care iti curata arterele. Rodia nu este doar un fruct delicios, ci are si nenumarate beneficii pentru sanatatea ta. Vezi care sunt si cum este indicat sa il consumi. Potrivit unui studiu recent, extractul de rodie poate preveni si trata principala boala cardiaca ce duce la deces, ateroscleroza, caracterizata prin ingrosarea progresiva a arterelor coronare, din cauza acumularii de grasime. Cercetatorii au stabilit ca rodia nu numai ca imbunatateste circulatia sangelui, dar reduce inflamatia si scade tensiunea arteriala. In plus, scade excesul de trigliceride, care apare din cauza unei alimentatii bogate in mancare procesata. Rodia reduce grasimea din organism, potrivit unui studiu al cercetatorilor de la Universitatea din Edinburgh. In plus, datorita nivelului ridicat de antioxidanti, previne aparitia bolilor cardiace si reduce colesterolul. Rodia scade, de asemenea, depunerile de placa pe artere, prevenind formarea de cheaguri, anuntaLibertatea.

Shake-ul afrodisiac care iti imbunatateste viata sexuala. Daca nu ai pofta de sex iti recomandam ceva - smoothie-ul care are la baza piersici si ciocolata. Aceste doua ingrediente vor da un boost apetitului tau sexual Piersicile contin vitmin C si imbunatatesc libido-ul, iar ciocolata ajuta la eliberarea endorfinelor, numite hormonul fericirii. Peste el poti adauga suc de merisoare, care reduc balonarea, informeazaDoctorulZilei.ro

Ce alimente sa nu consumi niciodata reincalzite. Lipsa timpului te oblige sa gatesti in weekend pentru mai multe zile, insa specialistii avertizeaza ca acest obicei nu este tocmai sanatos. Vezi ce alimente nu trebuie consumate niciodata reincalzite. Ciupercile trebuie consumate atunci cand sunt gatite, potrivit worldhealthinfo.net. Daca, totusi, vrei sa mananci si a doua zi, este indicat sa le lasi reci, pentru ca altfel risti sa te intoxici. Respecta aceasta regula indiferent de felul de mancare cu ciuperci pe care il ai. Cand reincalzesti ciupercile, se produc anumite schimbari in proteinele lor si chiar isi modifica gustul, putand aparea indigestii. Cartofii au proprietati nutritionale extraordinare, insa atunci cand sunt reincalziti, pot devein toxici. Consuma-i in momentul in care i-ai gatit sau reci, pentru a evita neplacerile digestive, scrieUnica.ro.

Remediul natural care protejeaza ficatul. O buna functionare a ficatului, glandelor suprarenale si rinichilor iti asigura un organism sanatos. Vezi care este cel mai simplu tratament, care iti ajuta aceste organe. Carbunele activat este un medicament foarte puternic, eficient in situatii de urgenta si nu numai. Este considerat unul dintre cele mai bune remedii ale zilelor noastre, mai ales datorita proprietatilor sale de curatare a tractului gastrointestinal: absoarbe rapid aproximativ 60% dintre substantele otravitoare. Carbunele activat este facut din carbune tratrat cu oxigen la temperaturi foarte ridicate. O singura lingurita din aceasta substanta absoarbe toxinele si ajuta la eliminarea lor, inlatura metalele grele, chimicalele, substantele periculoase continute de medicamente, morfina si pesticidele din organism, anuntaLibertatea.