​10 greseli pe care le poti face la un interviu de angajare. Cum sa le eviti. Te-ai gandit vreodata ca decizia de angajare se ia in mai putin de 15 minute? Inspaimantator, nu-i asa? In sprijinul tau, vom incerca in cateva randuri sa scoatem in evidenta cele mai mari pacate pe care le poti face la un interviu de angajare, astfel incat sa nu cazi in plasa si sa reusesti sa te remarci pozitiv. Detalii pe EVZMonden.

UtileFoto: Colaj foto

Top 9 cele mai potrivite momente pentru sex. E foarte important sa-ti organizezi viata, astfel incat sa ai timp pentru copii, pentru job, pentru gospodarie, in fine, pentru tot ce te inconjoara. Dar in agenda ta trebuie sa-si faca locul si… sexul. Un top 9 al celor mai potrivite momente ca sa faci sex, pe Realitatea.net.

Scapa de 10 kilograme in 12 zile cu dieta cu grapefruit. Iata ce trebuie sa mananci. Inventata in 1930, dieta cu grapefruit tine aproximativ 12 zile si te poate scapa de pana la 10 kilograme. Alimentatia in timpul dietei este variata, cheia este sa consumi jumatate de grapefruit sau sucul acestuia dupa fiecare masa, la care se consuma preparate conform unui plan. Ce poti consuma la cele 3 mese principale, pe KFetele.ro.

Ceaiul verde, tratament miraculos împotriva acneei. Iată cum să-l folosești. Conține o grămadă de antioxidanți, este un diuretic extraordinar, poate ajuta la vindecarea rănilor și "topește" kilogramele în plus. Pe lângă toate aceste beneficii impresionante, ceaiul verde poate curăța pielea de acnee, potrivit ultimelor studii, scrie Doctorulzilei.

Limbajul trupului: 4 gesturi care tradeaza ce fel de om e. Limbajul trupului nu minte. Privind un om si fiind atent la anumite gesturi, mimici sau caracteristici, poti sa-ti dai seama ce fel de persoana este. 4 lucruri personale pe care le poti afla despre cineva doar privindu-l atent, pe Realitatea.net.