Toti fumatorii ar trebui sa manance aceasta leguma de doua ori pe saptamana. Cancerul pulmonar reprezinta una din principalele cauze de mortalitate prin neoplazii, atat in cazul barbatilor cat si al femeilor. Se estimeaza ca peste 1.3 milioane de persoane mor anual, in intreaga lume din cauza cancerului pulmonar. Cercetatorii chinezi au descoperit insa o modalitate simpla si eficienta prin care poate fi prevenit cancerul de plamani. Potrivit oamenilor de stiinta de la Centrul pentru Preventie si Control Jiangsu, consumarea usturoiului crud de doua ori pe saptamana scade cu 44% riscul cancerului pulmonar, scrie Realitatea.net.

UtileFoto: Colaj foto

Cu ce zodii traiesti cele mai proaste partide de sex. Te-ai saturat de predictii astrale, care iti spun doar ce vrei sa auzi? Ei bine, predictiile noastre iti spun verde in fata cu ce semne zodiacale esti incompatibila in plan sexual. Iata care sunt cele 3 zodii alaturi de care vei trai clipe de cosmar in dormitor! Berbec: esti plina de initiativa in plan sexual si ai nevoie de un barbat vulcanic si intens. Vei astepta in zadar ca perfectionista Fecioara sa faca o miscare, Capricornul te va exaspera cu regulile lui, iar barbatul Pesti te va face sa pufnesti in ras cu latura sa visatoare. Continuarea in Libertatea.

Vara asta se poarta ombre! Stilul ombre, parul vopsit in doua culori, este in in mare voga vara acesta! Daca vrei sa fii diferita il poti incerca cu incredere! Este modern, usor de realizat si distractiv. Fie ca optezi pentru culori subtile sau indraznete, cu siguranta nu vei regreta! In functie de stilul tau vestimentar si de personalitatea ta, in materie de nuante de par poti alege: Stilul natural - Iti poti vopsi radacina parului intr-o nuanta mai inchisa si continui in degrade, cu nunate mai deschise spre varf. Culorile sunt aproape de natural, nu sunt deranjante, iar parul este usor de intretinut. Amanunte pe Fashionpeople.ro.

Efectele neasteptate ale abstinentei sexuale. Avertismentul medicilor. Abstinenta sexuala are valente diferite pentru oameni diferiti, ea jucand un rol important atat pentru starea fizica de sanatate, cat si pentru cea emotionala. Unele persoane pot decide sa fie abstinente, in timp ce altele ajung la abstinenta din cauza vietii agitate. Specialistii sustin ca abstinenta este cea mai importanta metoda de contraceptie, eficienta ei fiind, evident, de 100% cand vine vorba despre bolile cu transmitere sexuala si despre evitarea sarcinilor neplanificate. Nu este, insa, o practica usoara. Persoana care alege sa practice abstinenta trebuie sa evite situatiile in care ar putea fi tentata sa intretina raporturi sexuale, potrivit Realitatea.net.

Beneficiile dusului cu apa rece. O metoda veche prin care poti sa scapi de depresie si insomnie. Oamenii de stiinta au identificat numeroase avantaje de care organismul nostru poate beneficia prin expunerea regulata la apa rece. Mentinerea corpului timp de trei minute sub apa rece in fiecare zi este suficienta pentru a va bucura de beneficiile dusului cu apa rece. Este recomandat ca unul dintre dusurile cotidiene (cel de dimineata sau cel de seara) sa inceapa cu jeturi de apa calduta, apoi sa continue cu scaderea treptata a temperaturii acesteia si sa se finalizeze cu un jet de apa rece, la care sa va expuneti corpul cateva minute. Acest tip de dus care alterneaza rapid apa calda cu cea rece se mai numeste si dus scotian. Practica dusului rece se inscrie in traditiile mai multor tari, fiind insotita de mai multe beneficii confirmate de catre expertii medicali, aflam din Click.

Ai cosmaruri, poti avea diabet! Ce spun visele despre sanatatea ta? Visele noastre ne spun mai multe decat credem si de multe ori ne dau semne despre starea noastra de sanatate, potrivit Bewoman.ro. De obicei, cosmarurile sunt asociate cu halucinatiile si sunt un semn ca persoana poate suferi febra sau a mancat o mancare picanta sau foarte grea. Cosmarurile sunt de asemenea asociate cu hipoglicemie, care, impreuna cu durerile de cap, iritabilitate si lipsa de coordonare indica faptul ca puteti suferi de diabet. Aceasta teorie include, de asemenea posibilitatea ca cosmarurile sa fie cauzate de stres si tulburari in starea de spirit. Integral pe RomaniaTv.net.