Ce se intampla daca iti speli parul cu Cola. Din ce in ce mai multe femei au inceput sa vorbeasca despre spalatul parului cu Cola, asa incat am vrut sa aflam de unde a pornit acest curent, dar si ce se intampla exact daca faci asta. Suki Waterhouse, vedeta care isi spala parul cu Cola Intr-un interviu acordat publicatiei US Weekly, Suki Waterhouse, model si mai ales fosta iubita a lui Bradley Cooper, a marturisit ca isi clateste uneori parul cu Cola. "Nu-mi place cum arata parul meu proaspat spalat. Nu are nicio forma", a declarat ea. "Cola ma ajuta sa ii dau volum si ii da o textura aparte", a completat Suki, potrivit Unica.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Vaccinul revolutionar care ar putea sa ne scape de cancer. "Potentialul este urias". O injectie cu anticorpi, considerata revolutionara de oamenii de stiinta americani, ar putea contribui la eradicarea mai multor tipuri de cancer, potrivit unui studiu realizat recent de cercetatorii de la Universitatea Stanford din Statele Unite ale Americii, informeaza dailymail.co.uk. Noul tip de injectie cu anticorpi ar putea eradica mai multe tipuri de cancer in stare avansata, prin distrugerea tumorilor. Cercetatorii americani considera ca sistemul imunitar poate fi antrenat in acest fel pentru a ataca mai multe tipuri de cancer - melanom, pancreatic, mamar si pulmonar, scrie Descopera.ro.

Mersul pe jos, medicament pentru creier. Plimbarile in ritm sustinut, efectuate de trei ori pe saptamana, cresc dimensiunea hippocampusului, centrul cerebral al memoriei, una dintre primele regiuni ale creierului afectate de maladia Alzheimer, au descoperit cercetatorii americani. Acestia au cerut unui grup de 120 de barbati si femei, cu varsta cuprinsa intre 55 si 80 de ani, sa efectueze plimbari in pas sprinten, cu durata a 40 de minute, de trei ori pe saptamana. In mod normal, creierul se micsoreaza odata cu varsta, scrie Libertatea.ro.

Cum sa scapi definitiv de balonare. Prea putine fibre, lichide si activitate fizica pot cauza constipatie, care provoaca la randul ei balonare. Ca sa evitati aceste neplaceri, puteti apela la o dieta bogata in fibre, cereale, fructe, legume. Bananele. Au un continut ridicat de potasiu si vitamina A, ajuta la reglarea cantitatii de apa din corp. In plus, substantele continute de banana ajuta la reducerea stresului. "Mananca banane daca ai diaree", recomanda nutritionistul Abhay Joshi. Prunele. "Sunt usor de digerat, deoarece contin fibre, si previn constipatia. Unde mai pui faptul ca sunt bogate in antioxidanti, fapt care te ajuta sa te mentii tanar", sustine nutritionistul, potrivit doctorulzilei.ro.

Vrei sa slabesti sanatos pana la vacanta de vara? Cum poti face asta. Iata cinci lucruri pe care le poti face pentru a slabi pana la vacanta de vara: Mananca putin si des. Mesele scurte si dese, cheia marilor slabiri! Ca sa slabesti, nu trebuie sa iti supui organismul la tortura, privandu-l de mancare. Ba dimpotriva, trebuie sa ii oferi mese cat mai dese, insa mai putin consistente decat de obicei, in cazul in care iti era caracteristic sa iei mese copioase. In felul acesta, iti vei accelera procesele metabolismului. Masaj anticelulitic. O metoda extrem de eficienta pentru a-ti tonifia rapid corpul este masajul anticelulitic, care are rolul de a subtia tesutul adipos, ajuta la circulatia sangelui si la eliminarea toxinelor, asa ca, dupa numai cateva sedinte, vei vedea cum corpul tau va arata mai bine, scrie Unica.ro.