Dieta care iti detoxifica pielea. Nutrientii din mancare nu te ajuta doar sa ai un sistem imunitar puternic, ci iti protejeaza si pielea. Alimentele pe care le consumi ii dau pielii forta sa lupte impotriva factorilor care cauzeaza acnee sau pete inestetice pe fata. Dr. Andrew Weil a realizat un ghid al alimentelor bune si rele pentru piele. Daca vrei sa ai o piele frumoasa, trebuie sa ai o dieta bogata in alimente sanatoase. Pentru ca acest regim sa dea roade, trebuie sa mananci zilnic produsele de mai jos. Alimentele bogate in acizi grasi sunt esentiale pentru o piele frumoasa. Somonul, codul, semintele de in si migdalele contin grasimi bune, care ajuta pielea sa retina apa si sa aiba stralucire. In plus, iti sterg oboseala de pe fata! Cerealele integrale trebuie, de asemenea, incluse in dieta. Consuma zilnic jumatate de cana de orez sau de orz ori o felie de paine neagra. Fibrele din aceste cereale iti curata pielea de toxine, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Unde sa iti masezi palma ca sa scapi de durere. Poate nu crezi, dar fericirea ta chiar sta in palmele tale. Uite unde trebuie sa te masezi, ca sa scapi de durere. Cand te doare ceva, calmantele nu sunt singura optiune pe care o ai pentru a scapa de durere. Anumite puncte din palma actioneaza asupra corpului tau, atunci cand sunt presate, si calmeaza durerea. Uite ce trebuie sa faci: Pune degetul mare pe zona care reprezinta organul dureros si tine apasat pentru 5 secunde. Ridica degetul pentru trei sedunde, apoi apasa din nou. Fa acest exercitiu timp de cateva minute, iar daca este nevoie, reia-l de cateva ori pe zi. Vezi in poza de mai jos unde trebuie sa apesi, pentru a scapa de durere, anuntaLibertatea.

La ce puteti folosi folia de aluminiu. Folia de alumiu este un material grozav, este reciclabila si extrem de versatila. Puteti folosi folia de aluminiu sa protejati, sa curatati, sa prindeti, sa dati forma, sa aburiti, sa atasati si sa ascutiti. In acest articol va prezentam cele mai interesante feluri in care puteti folosi folia de aluminiu. Daca vreti sa faceti o placinta perfecta, folia de aluminiu va poate fi de mare ajutor. Infasurati marginile cu bucati din acest material pentru le feri de arsuri. Placinta se va coace uniform. Puteti folosi folia de aluminiu si la prajituri si torturi, pe care le puteti modela cum doriti in forme extrem de diverse. Decoratiile prajiturilor pot fi facute si cu ajutorul foliei de aluminiu. Doar trebuie sa formati un tub si sa puneti crema inauntru, iar apoi sa o turnati dupa bunul plac, informeazaCasepractice.ro.

Cum recunosti o cadere de calciu si ce trebuie sa faci ca sa-ti revii. Crampele musculare si "ochiul care bate" sunt semnele cele mai intalnite ale unei caderi de calciu. In mod gresit, hipocalcemia este pusa in relatie cu ameteala care apare brusc si care este cauzata de fapt de o scadere a glicemiei ori a tensiunii, conditii intalnite mult mai frecvent decat caderea de calciu. Caderea de calciu are loc in momentul in care concentratia ionilor liberi de calciu din sange scade sub minima acceptata ca normala, de 4,0 mg/dl. Cauzele pentru care nivelul de calciu poate atinge cote mai mici sunt diverse, iar una dintre acestea este insuficienta renala cronica. O lipsa de calciu, asa cum o numim in termeni general, mai poate fi cauzata si de scaderea magneziului si cresterea fosforului din sange, pancreatita, deficitul de vitamina D, unele medicamente citostatice si anticonvulsive, precum si de lipsa unui consum de alimente care sa contina cantitatile necesare de calciu, scrieDoctorulZilei.ro.

De ce este bine sa adaugi ulei de cocos in cafea. Un singur ingredient natural iti face cafeaua mai puternica si mai sanatoasa. Afla de ce este bine sa adaugi ulei de cocos in bautura de dimineata. Cafeaua amestecata cu ulei de cocos te ajuta sa te concentrezi mai bine, sa fii mai alert si iti controleaza greutatea. In plus, are un gust foarte bun si ii asigura organismului nutrienti importanti! Uleiul de cocos contine o cantitate mare de acizi grasi, care sunt procesati de ficat. Se reduce, astfel, nevoia de glucoza si nu se mai formeaza depozite de grasime. Cafeaua cu ulei de cocos iti face inima sa functioneze mai bine si iti stimuleaza creierul si metabolismul. Iar cea mai buna parte este ca aceasta combinatie iti reduce senzatia de foame si poftele nesanatoase, astfel ca te ajuta sa slabesti, anuntaUnica.ro.