Cum sa ai abdomenul plat intr-o singura zi. Stim cat de greu este sa slabesti intr-o perioada scurta de timp, insa exista cateva trucuri care te vor ajuta sa ai burta plata intr-o singura zi. Vezi care sunt. Apa calda cu lamaie, bauta la prima ora, iti revigoreaza metabolismul si sistemul digestiv si lupta impotriva inflamatiei. Este cea mai simpla metoda de a te energiza, asa ca poti inlocui cafeaua cu aceasta bautura. Apa calda cu lamaie iti da senzatia de satietate si iti taie poftele nesanatoase care ar putea aparea in timpul zilei. Multe persoane au intoleranta la anumite alimente fara sa stie. Cel mai bun mod in care poti afla daca te numeri printre acestea este sa elimini intr-o zi alimentele care au gluten sau lactatele si sa vezi cum te simti. Daca vezi ca nu mai esti balonata sau ca te simti mai bine, le poti elimina permanent din dieta. Ananasul contine o enzime care ajuta digestia, deoarece dizolva mai repede proteinele din stomac. In plus, previne balonarea, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Sapte simptome ca ai ficatul bolnav. Ficatul este unul dintre cele mai mari si esentiale organe. Printre functiile lui se numara productia de proteine, metabolizarea glucozei, fierului si eliminarea toxinelor din corp. Cu exceptia creierului, ficatul este al doilea cel mai complex organ, de aceea este important sa il mentineti sanatos.O dieta echilibrata si un stil de viata sanatos pot imbunatati starea ficatului. Cand ficatul este afectat, apar anumite simptome. Balonarea, durere de stomac, probleme cu digestia, mainile si picioarele umflate, sunt simptome care ar trebui sa te alarmeze daca apar in fiecare zi. Acestea sunt efectele unui ficat care nu elimina toxinele din organism, asa cum ar trebui, anuntaDoctorulZilei.ro.

Remedii naturale pentru durerile de articulatii. Durerile articulare nu apar doar la persoanele in varsta, ci si la tineri, mai ales in randul celor care practica diverse sporturi. Cum artralgiile apar cand nu te astepti, iata cateva remedii naturale extrem de eficiente pentru a trata durerea si la indemana pentru oricine: Badijonarile articulatiei dureroase cu ulei de ricin au un efect calmant. Aplicati uleiul pe articulatie, prin masaj usor, inveliti cu un material din bumbac si aplicati deasupra o compresa calda. Uleiul de menta e eficient. Se amesteca 5 g de ulei de menta cu 100 ml de alcool si se frictioneaza articulatiile dureroase. Ceaiuri. Se recomanda consumul ceaiurilor/decocturilor din plante cu proprietati antiinflamatorii si detoxifiante, informeazaDoctorulZilei.ro.

Testul simplu care iti spune daca ai anemie. Cel putin o data pe an este indicat sa iti faci analizele generale, dar pana ajungi la medic, poti afla si acasa daca suferi de o boala. Vezi cat de simplu este testul care iti spune daca ai anemie. Anemia este, de obicei, cauzata de lipsa de fier si unul dintre principalele semne de boala este oboseala excesiva. Un test de sange iti spune clar daca ai aceasta afectiune, insa iti poti da seama si acasa daca iti lipsesc anumiti nutrienti. Pur si simplu uita-te la mana. Pune-o in fata ta si intinde degetele usor in spate. Daca liniile lor sunt rosii, nu ai anemie, insa daca sunt albe, s-ar putea sa ai o lipsa de fier, potrivit answers.com. Simptomele anemiei apar, de obicei, in stadii avansate. Printre acestea se numara lipsa energiei, palpitatii, dificultati de respiratie, dureri de cap, dificultati de concentrare, ameteli, paloare a pielii, crampe musculare sau insomnie, scieUnica.ro.

Nu reusesti sa slabesti oricate eforturi ai face? Iata care e motivul si ce trebuie sa faci. Un metabolism lenes te impiedica sa scapi de kilogramele in plus. Exista, insa metode prin care il poti stimula. Metabolismul este pe de o parte programat de genetica, dar pe de alta parte poate fi influentat de stilul de viata. Acesta este o retea complexa de hormoni si enzilme care transforma mancarea in combustibil si determina cat de eficient este folosit acest combustibil. De fiecare data cand mancam sau bem, metabolismul transforma caloriile in energie. Asa cum se intampla si capsaicina din ardeiul iute, iuteala din ghimbir scade pofta de mancare si creste rata metabolica dupa masa. Adauga ghimbir feliat sau ras in mancare sau in ceai. O dieta saraca in calorii care inlcude migdale ajuta la slabit, potrivit unui studiu din 2003. Cercetatorii cred ca grasimile sanatoase din migdale echilibreaza nivelul insulinei si cresc senzatia de satietate, anuntaDoctorulZilei.ro.