Remediul rapid care calmeaza durerea de cap si de dinti. Nu ai nevoie intotdeauna de calmante, pentru a scapa de durere. Iti spunem un remediu rapid, care te scapa de disconfort. Gheata este foarte buna pentru sanatate, pentru ca iti ajuta corpul sa se vindece si il incarca cu energie, potrivit dailynutritionnews.com. Daca ai dureri mari de dinti, de cap sau articulare, tot ce trebuie sa faci este sa pui un cub de gheata in zona marcata cu un punct rosu in poza de mai jos. Tine-l acolo 20 de minute. La inceput vei simti o raceala, dar dupa cateva secunde locul ar trebui sa te incalzeasca. Este indicat sa faci acest exercitiu in fiecare zi si vei simti o usoara stare de euforie. Cubul de gheata stimuleaza secretia de endorfine, cand este aplicat in acel loc, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum este indicat? Sa mananci fructe sau sa bei fresh-uri? Cand vine vorba de freshuri sunt delicioase. Sunt bogate in vitamine, minerale si toti doctorii le recomanda. Daca beau un fresh nu mai trebuie sa mananc legume si fructe, nu-i asa? Presedintele Societatii Romane de Diabet prof. univ. dr. Maria Mota, spune ca "fructele si legumele se mananca nu se beau". Cu toate acestea, nutritionistul nu interzice consumul de freshuri ci trebuie sa avem grija la cantitate 200 ml de suc proaspat este suficient. "Sucurile trebuie sa fie o placere, nu o necesitate" adauga ea explicand ca trebuie sa ne hidratam cu apa si nu cu suc, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cum iti dai seama daca ai sindromul ovarului polichistic. Prea mult par pe corp, menstruatie neregulata, acnee, kilograme in plus... Sunt doar cateva din semnele care ar trebui sa te trimita imediat la medic, mai ales daca apar in adolescenta. Cu sindromul ovarului polichistic nu e de gluma! Sindromul ovarului polichistic (SOP) este o afectiune de care sufera 1 din 10 femei intre 20 si 40 de ani. Este o tulburare endocrina grava, care necesita tratament adecvat in timp util. Reprezinta si cel mai frecvent motiv pentru aparitia hirsutismului. Netratat corespunzator, poate cauza, in timp, aparitia unui risc crescut de diabet sau boli de inima si chiar infertilitate. Cauzele sindromului nu sunt cunoscute, dar cercetatorii au ajuns la concluzia ca exista o serie de factori care ar favoriza aparitia acestei afectiuni, cum ar fi nivelul ridicat de insulina, hormonul luteinizant, greutatea si mostenirea genetica. Spre deosebire de chisturile obisnuite, in cazul SOP, foliculii subdezvoltasi se aduna in ovare. Ovulele din acesti foliculi nu se maturizeaza si, prin urmare, nu are loc menstruatia, informeazaLibertatea.

Ce vitamine sa iei pentru un ten frumos. Un ten frumos are nevoie de vitamine ca sa straluceasca de sanatate si sa nu aiba probleme. Vezi ce vitamine sunt recomandate pentru pielea ta, ce vitamine sunt bune pentru tenul cu probleme si ce ar trebui sa alegi, intre suplimente cu vitamine si minerale si surse naturale de nutrienti benefici pielii tale. Intotdeauna a existat o disputa intre cei care recomanda suplimente alimentare in forma standardizata (pastile cu complex de vitamine si minerale) si cei care sustin ca fructele si legumele sunt de ajuns pentru a acoperi necesarul zilnic de vitamine pentru piele frumoasa si sanatoasa. Iata o lista de vitamine pentru ten care ajuta la incetinirea imbatranirii, mentin supletea pielii si reduc problemele dermatologice, alaturi de alternativele lor naturale, din plante, fructe si legume, scrieUnica.ro.

Scapa de durerea de spate cu aceste exercitii simple de yoga. Cand stai la birou 8 ore pe zi se acumuleaza tensiune in coloana si in partea inferioara a corpului. Ca sa nu suferi de dureri de spate iti recomandam aceste intinderi pe care le explica in fotografii instructoarea de yoga. 1. Spiderman. Stai in pozitie de flotare, apoi adu cate un picior pe rand spre brate si intinde. Repeta exercitiul cu celalalt picior de 10 ori 2. Soldatelul de plumb. Stai in picioare cu o mana ridicata, apoi ridica picioarul astfel incat sa prinza varful pantofului cu degetele. Repeta de 10 ori. 3. Genoflexiuni. Stai cu mainile pe varfurile adidasilor si incearca sa te ridici fara sa le dai drumul. Incearca sa stai cu spatele drept. Repeta de 10 ori, anuntaDoctorulZilei.ro.