Cum scapi de balonare in 60 de secunde. Balonarea este o problema comuna, de aceea ne-am gandit sa te invatam cum sa scapi de ea in 60 de secunde. Astfel vei avea un abdomen plat si vei scapa de disconfort. Apa este ingredientul minune care te ajuta sa scapi de balonare in 60 de secunde. Cynthia Sass este cea care a descoperit o reteta miraculoasa, care te face sa ai abdomenul plat cat ai clipi. Pe langa asta, apa Sassy, asa cum a fost numita bautura, iti intareste sistemul imunitar, iti ajuta digestia si are zero calorii. Apa Sassy este un element cheie in dieta care iti face abdomenul plat, realizata tot de Cynthia Sass. Cand bei doi litri de apa pe zi, s-ar putea sa ai ceva probleme cu retentia de apa, daca nu esti atenta, de aceea este recomandat sa bei apa Sassy, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Trei exercitii pentru un spate tonifiat. Un spate tonifiat atrage priviri, indiferent in ce ne-am imbraca, iar daca purtam o rochie cu spatele gol, atunci cu siguranta o sa atragem foarte multe priviri. Iata 3 exercitii pe care sa le faci pentru a avea un spate sculptat. 1. Stai cu genunchii fixati pe saltea si cu abdomenul incordat. Trage genunchiul spre tine fara a lasa abdomenul sau posteriorul jos. Repeta si cu celalalt picior. 2. Stai intinsa pe burta. Ca si cum ai fi in apa, ridica mana si piciorul opus mai sus, apoi repeta cu cealalta parte fara a pune membrele pe saltea. 3. Stai pe spate, cu picioarele ridicate, cu unul din genunchi in pozitia "picior peste picior" , apoi foloseste abdomenul superior sa te ridici intr-o parte si in alta fara a lasa picioarele in jos, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cum ne intelegem cu colegii care "nu ne plac". In ceea ce priveste responsabilitatea personala, e important sa pornim de la dorinta noastra de a ne apropia de celalalt, in ciuda lucrurilor care ne despart. De aceea, atunci cand vorbim despre conectarea la colegii nostri, e nevoie ca, in primul rand, sa intelegem ce anume il motiveaza pe cel din fata noastra. Apoi, ce ii place sa faca si, nu in ultimul rand, care sunt lucrurile in care crede. Avand toate aceste lucruri in minte, e esential sa ne uitam la ele fara judecata, deoarece oamenii sunt diferiti, iar lectiile lor de viata sunt, de asemenea, foarte diferite, scrie cariereonline.ro

Douazeci de alimente sanatoase care au mai mult zahar decat credeai.Zaharoza este un carbohidrant ce se gaseste in mod natural in diferite alimente, de la lactoza din lapte si pana la fructoza din fructe si miere, este usor sa gresesti doza zilnica recomandata. Aici gasesti 20 de mancaruri cu cel mai mare continut de zahar. Poate crezi ca esti cu un pas in fata in legatura cu mancarea sanatoare prin faptul ca mananci un mic dejuns plin de ovaz, dar pachetele de ovaz instant cumparate de la supermarket contin mai mult zahar decat crezi - de exemplu, un astfel Contin 12 grame de zahar per pachet, insemnand o lingura intreaga. Painea cu siguranta este unul din alimentele despre care ai crede ca nu contine zahar, dar din pacate chiar si painea din faina integrala poate contine mai mult decat crezi. O felie de paine integrala poate contine pana la 2 grame de zahar, informeazaLibertatea.

Cele sase schimbari alimentare care te ajuta sa slabesti. Dietele si sportul nu sunt intotdeauna de ajuns ca sa scapi de kilogramele in plus. Afla secretele unui barbat care a reusit sa slabeasca 100 de kilograme. In 2001, Jon Gabriel cantarea aproximativ 200 de kilograme si nu reusea sa slabeasca, in ciuda dietelor pe care le urma. Si-a schimbat total abordarea acestei situatii dupa 11 septembrie 2001, cand ar fi trebuit sa se afle in unul dintre avioanele deturnate de Al-Qaeeda, care s-a parbusit in Pennsylvania. Atunci a decis ca are nevoie de un scop mai mare in aceasta viata si a inceput sa studieze in profunzime ce ii face pe oameni sa se ingrase si cum ar putea sa slabeasca. Dupa multa cercetare, Jon Gabriel a aflat ca dietele drastice ii privau organismul de nutrienti importanti, precum omega 3 sau proteine sanatoase, potrivit makeyourlifehealthier.com. In momentul in care a inceput sa le includa in alimentatie, a scapat de poftele pentru junk-food. In plus, a continuad sa manance alimente procesate, scrieUnica.ro.

Anxietatea - un motiv in plus sa faci exercitii fizice. Anxietatea este o boala dificila care pune stapanire pe propriul corp. Daca pana acum nu ti-au placut exercitiile fizice atunci aceste e un motiv in plus sa incerci. Exercitiile fizice combat starile de anxietate. Iata 6 motive 1. Exercitiile elibereaza hormoni care te fac sa te simti bine. Endorfinele sunt cunoscute pentru proprietatile lor de a combate durerea si de a promova sentimente pozitive. Acestea sunt eliberate in creier atunci cand faci exercitii, iar dupa ce antrenamentul este incheiat, endorfinele ii ajuta pe cei care sufera de anxietate. 2. S-a demonstrat ca exercitiile regulate regleaza nivelul hormonilor de stres. Conform unor studii recente, s-a demonstrat ca niveluri mari de cortisol sunt cauza a stresului. Pentru a micsora acest hormon novic trebuie sa facem exercitii in mod regulat pentru a stimula galanina din creier (un neurotransmitator care ajuta organismul cand se afla sub stres), anuntaDoctorulZilei.ro.